Επίθεση φιλίας από Ερντογάν: Να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες με Ελλάδα

Το μήνυμα που στέλνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία όπου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φέρεται να κάνει την ανατροπή και να πέρνει την πρωτιά από τον Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 14ης Μαΐου / Βίντεο: ΕΡΤ

Επίθεση φιλίας στην Ελλάδα κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν στηθούν οι κάλπες στην Τουρκία, την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου.

Με την Ελλάδα μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες και τους ανταγωνισμούς, αυτό έφθειρε πολύ και τις δύο χώρες και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Εύχομαι οι εκλογές και της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής. Εμείς από την Τουρκία στέλνουμε στην Ελλάδα τους εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς μας», ανέφερε Πρόεδρος της Τουρκίας σε συνομιλία του με τον απεσταλμένο της Καθημερινής, Μανώλη Κωστίδη μετά την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην Άγκυρα.

Άρθρο κόλαφος του Economist για Ερντογάν – «Πρέπει να φύγει»

Προκλητικός Ακάρ: Να μοιράσουμε τον πλούτο του Αιγαίου με δίκαιο τρόπο

Μάλιστα, ο Τούρκος Πρόεδρος έστειλε και μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Στέλνουμε στην Ελλάδα τους εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς μας. Αυτές τις εντυπώσεις πρέπει να τις διατηρήσει ο Μητσοτάκης και να τηρήσει τους λόγους του».

Το debate «έκαψε» το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top