Εκβιάζουν γνωστή πολιτικό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

«Νιώθω σαν να έχω βιαστεί»

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης - Βουλιαγμένης Όλγα Πολίτη.

Όπως λέει, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, την εκβιάζουν με γυμνές φωτογραφίες, στις οποίες έχει γίνει photoshop και δεν είναι αληθινές.

«Νιώθω βιασμένη, Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου», λέει η κυρία Πολίτη και προσθέτει: «Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση να είμαι θύμα μια τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό».

Συγκίνηση: Μωρό που σώθηκε πιπιλάει το δάχτυλο του Έλληνα διασώστη

Ο εφιάλτης για την Όλγα Πολίτη ξεκίνησε πριν  από έναν μήνα. Ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια έλαβε μηνύματα στο μέιλ της.

Εκλογές: «Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο «δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

Τσιάρτας: Τι απάντησε στην «αποκήρυξη» από τη μητέρα και την αδερφή του

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με μέιλ και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουνε πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό», αναφέρει η κα Πολίτη.

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με μέιλ. Νιώθω σα να έχω βιαστεί», δηλώνει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αντιδήμαρχος Βάρης - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με μέιλ. Νιώθω σαν να έχω βιαστεί», δηλώνει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αντιδήμαρχος Βάρης - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη

Μετά το αρχικό σοκ η πολιτικός και επιχειρηματίας αποφάσισε να δράσει. Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ανακαλύψει ποιοι την εκβιάζουν.

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης - Με αναστολή τα 8 χρόνια φυλάκισης

«Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει να το φτάσω. Να βγει η αλήθεια. Δεν είναι της προσωπικότητάς μου να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλω να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι γιατί αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί», ξεκαθαρίζει.

Συντετριμμένος ο Μητσοτάκης από τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν ίδιο πρόβλημα: «Να είναι δυνατές, στο τέλος η αλήθεια θα φανεί».

Αλεξανδρής: «Θα βρεθούν όσοι διακινούν το παράνομο υλικό»

«Όσοι διακινούν το παράνομο υλικό, θα βρεθούν. Τους προειδοποιώ. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα και προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Προχωρούμε ήδη σε μηνύσεις και αγωγές», αναφέρει ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.

«Χτυπούν την ηθική ενός ανθρώπου σε ένα σημείο που δεν μπορεί να αντιδράσει κάποιος. Αλοίμονο εάν το 2023 χτυπάμε γυναίκες σεξιστικά ή με τρόπο ανήθικο», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top