Ο Τούρκος άσος του NBA Καντέρ στο Star: Παρανοϊκός δικτάτορας ο Ερντογάν!  

«Απειλεί την Ελλάδα ότι ‘θα έρθει νύχτα’ για να κερδίσει τις εκλογές»      

Σκληρή κριτική στον Ερντογάν για τις απειλές κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο άσο του NBA Ενές Καντέρ (Video Star, Photo AP Images)      

Ο Τούρκος άσος του NBA και σφοδρός πολέμιος του Ερντογάν Ενές Καντέρ, που βρίσκεται στην Ελλάδα,  μίλησε  στο  Star  και τον Αντώνη Αντωνόπουλο και χαρακτήρισε τον Τούρκο Πρόεδρο «βάρβαρο, δικτάτορα και παρανοϊκό»! 

Κορωνοϊός: Νέα επίθεση Καντέρ σε Ερντογάν

Μόλις πάτησε το πόδι του στην  Ελλάδα ο  Τούρκος σούπερ σταρ του ΝΒΑ έστειλε μήνυμα φιλίας αγκαλιάζοντας τον ιστό με την ελληνική σημαία. Μάλιστα, εμφανίστηκε στην κάμερα του Star  φορώντας ένα μπλουζάκι με τις σημαίες των δυο χωρών που έγραφε «είμαστε οικογένεια».  

Ο Καντέρ αγκαλιάζει τον ιστό με την ελληνική σημαία  

Ο Καντέρ αγκαλιάζει τον ιστό με την ελληνική σημαία (Video Star) 

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας ενημέρωσε ο Δένδιας τα κόμματα  

Καντέρ: Ντρέπομαι που ο Ερντογάν αντιπροσωπεύει την Τουρκία 

«Είστε γείτονες μας για αυτό φοράω  και αυτή τη μπλούζα, είμαστε οικογένεια…  Ντρέπομαι γιατί τελικά ο Ερντογάν αντιπροσωπεύει την Τουρκία αλλά δεν αντιπροσωπεύει τους Τούρκους» δηλώνει χαρακτηριστικά.   

Ο Ενές Καντέρ δείχνει τον Ερντογάν ως υπεύθυνο για την επίθεση στη Βιέννη

Ο άσος του NBA Ενές Καντέρ

Ο άσος του NBA Ενές Καντέρ  (AP Photo/Charles Krupa)

«Ο Ερντογάν είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός» 

Ο Τούρκος άσος  μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Τούρκο Πρόεδρο. «Είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός» υποστήριξε, ενώ ο Ερντογάν όπως λέει θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τις εκλογές γι αυτό και  απειλεί ότι «θα  έρθει νύχτα» στην Ελλάδα.  
«Όταν το είδα αυτό στις ειδήσεις  δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια δήλωση και το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Αμερική να μην κάνουν τίποτα. Αυτό είναι απαράδεκτο» δήλωσε.  

Θεοδωρικάκος σε Τσαβούσογλου για 92 μετανάστες: Μεγάλο θράσος της Τουρκίας 

Καντέρ: Ο Ερντογάν είναι ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν στο ΝΑΤΟ 

Στη δική του ανάλυση ο Ερντογάν παίζει το παιχνίδι του Πούτιν. «Ο Ερντογάν είναι ο Δούρειος Ίππος για τον Πούτιν στο ΝΑΤΟ» ισχυρίζεται.   

Τετ α τετ Πούτιν-Ερντογάν: Πρόταση βόμβα για «κόμβο αερίου» στην Τουρκία

Ο Τούρκος άσος δεν έκρυψε πάντως την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ είναι σίγουρο ότι τα επόμενα «καρφώματα» θα τα κάνει στα «καλάθια» της πολιτικής.  Αύριο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Νίκο Ανδρουλάκη.  

 

 

 

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top