Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Η φωτογραφία του Δένδια από τη θητεία του

Παναγιωτόπουλος: Αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας

«Οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα. Ακούραστοι φρουροί της εθνικής ασφάλειας, αλλά και προστάτες της καθημερινής ευημερίας των πολιτών. Η αφοσίωση σας στο εθνικό καθήκον μας γεμίζει με υπερηφάνεια! Σας ευχαριστούμε!» ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα Εισόδια της Θεοτόκου, που εορτάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Ζήτω οι Ένοπλες_Δυνάμεις! Ζήτω το Έθνος! », έγραψε ο υπουργός.

Τουρκία: Βασικός ο ρόλος μας στη διασφάλιση της ειρήνης στην περιοχή

Χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους ευχήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος ανήρτησε μια φωτογραφία από το παρελθόν, με τον ίδιο δόκιμο έφεδρο αξιωματικό στο πεζικό.

Συγκλονιστική περιγραφή από τον Υπουργό Άμυνας για την πτώση του F-16 

«Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» τονίζει στο μήνυμά του ο ΥΠΕΞ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top