Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Γεννηματά – Γιατί χειρουργήθηκε

Είναι καλά στην υγεία της και πήρε κιόλας εξιτήριο

Η Φώφη Γεννηματά

Μια μικρή περιπέτεια υγείας πέρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσήλθε σήμερα το πρωί στο εφημερεύον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με πυρετό και συμπτώματα έντονου άλγους λόγω νεφρολιθίασης (πέτρες στα νεφρά).

Υποβλήθηκε επιτυχώς σε εγχείρηση αφαίρεσης λίθου και ήδη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

«Καλώ τον Μητσοτάκη να στηρίξει την πρότασή μας για την πρώτη κατοικία»

Να στηρίξει την «πλήρη και επεξεργασμένη νομοθετική ρύθμιση», που καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής για τέταρτη φορά, για να επιλυθεί το ζήτημα προστασίας της πρώτης κατοικίας, κάλεσε η Φώφη Γεννηματά την κυβέρνηση.

Πρωτόγνωρες εικόνες στη Βουλή: Όλοι με μάσκες

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής «σε λίγες ημέρες οι πλειστηριασμοί "απελευθερώνονται" και δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά, που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα δάνειά τους, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους από τα funds. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που η οικονομική κρίση και η ανεργία παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις».

Η ίδια απέδωσε την ευθύνη για μια τέτοια εξέλιξη στην πολιτική και τους νόμους, που «από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν από το 2019».

«Κούρεμα» σε ΕΝΦΙΑ για τα χαμένα ενοίκια του κορωνοϊού

Τόνισε ότι είχε ζητήσει να συσταθεί Διακομματική Επιτροπή στη Βουλή, για να βρεθεί μια δίκαιη, βιώσιμη, αποτελεσματική λύση για τους ασθενέστερους δανειολήπτες, αλλά η κυβέρνηση το αρνήθηκε και τώρα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ως μια ύστατη προσπάθεια προστασίας της πρώτης κατοικίας των πολιτών, καταθέσαμε σήμερα για τέταρτη φορά μια πλήρη και επεξεργασμένη νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή. Τα λόγια περιττεύουν. Καλώ τον Πρωθυπουργό και όποιον ενδιαφέρεται για τους πραγματικά αδύναμους δανειολήπτες να την στηρίξει για να δοθεί λύση».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top