Ciao… “Bella Ciao” από τον ΣΥΡΙΖΑ: Η ήττα έφερε αλλαγή τραγουδιού

Θέλει ανατροπή σαν της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα ο Τσίπρας!

Εγκατέλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ  το επαναστατικό "Bella Ciao" των προηγούμενων προεκλογικών συγκεντρώσεων, για ένα χιτάκι που "τα σπάει" στους νέους! Πρόκειται για το “Common People”  των Βρετανών Pulp , υπό τους ήχους του οποίου ανέβηκε στην εξέδρα ο Αλέξης Τσίπρας στη συγκέντρωση της Τρίτης στο Θησείο.    

Τσίπρας: Να αποφασίσουμε αν θα βαδίσουμε όλοι μαζί μπροστά ή πίσω

ΟΤΑΝ Η LIVERPOOL ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Στόχος  η πολιτική ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως αυτή της Λίβερπουλ,  απεναντι στην Μπαρτελόνα στο Champions League,  παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο OPEN. 

Τσίπρας: «Δε θα αφήσουμε την Τουρκία να κάνει γεώτρηση στην ελληνική ΑΟΖ»

«Όταν η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-0 τη Λίβερπουλ και είπαμε ότι τελείωσε, όμως έβαλε τέσσερα γκολ η Λίβερπουλ και το γύρισε.  Λοιπόν στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική και στη ζωή ανατροπές υπάρχουν. Μια προϋπόθεση: Να το πιστέψουμε». 

Θρίαμβος για τη Λίβερπουλ: Κατατρόπωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ

Η  πρώτη ανοικτή συγκέντρωση, μετά την ήττα των ευρωεκλογών, έγινε σε ένα νεολαιίστικο στέκι, στο Θησείο. Στελέχη, υποψήφιοι αλλά και η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, άκουσαν τον πρωθυπουργό να βάζει το δίλλημα των εκλογών και να χαρακτηρίζει το πρόγραμμα της ΝΔ πιστό αντίγραφο του ΔΝΤ.  

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ Β.ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Βόλτα στη συννεφιασμένη Αθήνα, καφέ στο Ζάππειο και κουβεντούλα είχε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείς του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Βασιλικό.

O Αλέξης Τσίπρας με τον Βασίλη Βασιλικό στο Ζάππειο  

«Συμβολίζεις  τους αγώνες για  τη δημοκρατία και για την κοινωνική δικαιοσύνη» ακούστηκε να λέει ο κ. Τσίπρας στον γνωστό συγγραφέα.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top