Τατσόπουλος: Ελεύθερος, ωραίος και αποφασισμένος να …πηδήξει όλα τα εμπόδια

Τα παράπονα και τα... επόμενα βήματα του ανεξάρτητου βουλευτή

Τατσόπουλος: Ελεύθερος, ωραίος και αποφασισμένος να …πηδήξει όλα τα εμπόδια

Αποφασισμένος να συνεχίσει να τα λέει έξω από τα δόντια δηλώνει ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βουλευτής πρέπει να λέει τη γνώμη του και πρέπει να την λέει απερίφραστα. Δεν πρέπει να λειτουργεί φοβικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τατσόπουλος μιλώντας στο STAR και την εκπομπή της Π.Τσαπανίδου “Live U”, κάνοντας λόγο για φοβική και συμπλεγματική αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε αυτή της ΝΔ.

Στο ερώτημα γιατί κρατάει την έδρα, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει ότι είναι απαράδεκτο να κρατά κάποιος την έδρα ενώ έχει παραιτηθεί από το κόμμα, όπως αποκάλυψε πρώτος αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά και διερωτήθηκε γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον κ. Μιχελογιαννάκη στο κόμμα, ενώ ο συγκεκριμένος βουλευτής έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ και έμεινε για λίγο καιρός ανεξάρτητος, κρατώντας την έδρα του.

O ανεξάρτητος πλέον βουλευτής υποστήριξε ακόμη ότι δεν ήρθε σε καμία ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι τον υπονόμευσε και τον λοιδόρησε επί σειρά μηνών. Διευκρίνισε ότι αυτό δεν έγινε σε ανώτατο επίπεδο, αλλά ότι «στη βάση υπήρχε ένα δηλητηριασμένο κλίμα».

Ο κ. Τατσόπουλος επέμεινε ότι οι δηλώσεις του περί τρομοκρατίας «αποκόπηκαν, μονταρίστηκαν στη μονταζιέρα της Συγγρού και διογκώθηκαν». «Η ΝΔ έφτιαξε ένα πυροτέχνημα», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το πολιτικό του μέλλον, ο κ.Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή διαπραγμάτευση με τη Δημοκρατική Αριστερά ή την πρωτοβουλία των 58.

ΒΙΝΤΕΟ STAR εκπομπή Live USTAR εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top