Βρετανία: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της, βυθίζοντάς τον σε βραστό νερό

Τα εγκαύματα του 3χρονου κάλυπταν το 15 με 20% του κορμιού του

Η Christina Robinson κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του τρίχρονου γιου της Dwelaniyah, ο οποίος είχε υποστεί περισσότερα από 60 τραύματα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων βασανιστικών εγκαυμάτων στα πόδια, τους γλουτούς και τα γεννητικά του όργανα, τον Νοέμβριο του 2022. 

Τα βασανιστήρια που υπέστη το 3χρονο αγόρι 

Ο Dwelaniyah υπέστη οδυνηρά τραύματα πριν από το θάνατό του, για τα οποία δεν ζητήθηκε ιατρική βοήθεια. Συγκεκριμένα, ξυλοκοπήθηκε για «ανυπακοή» και έμενε τακτικά μόνος στο σπίτι, ενώ η μητέρα του πήγαινε για ψώνια. 

Εκτός φυλακής άνδρας που έστελνε «ροζ» βίντεο στα παδιά της πρώην του

Στη δίκη για τη δολοφονία του στο Newcastle Crown Court, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η Robinson είχε αποτύχει παταγωδώς ως μητέρα. Η ίδια ισχυρίζεται: «Έκανα ό,τι μπορούσα για τον γιο μου γιατί δεν του έκανα επίτηδες τίποτα». Επίσης, σκόπιμα δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια για τον γιο της, όπως παραδέχτηκε.

Η μητέρα κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του γιου της αφού τον βούτηξε σε καυτό νερό και τον χτύπησε με ένα μπαστούνι από μπαμπού. Τα εγκαύματα του 3χρονου κάλυπταν το 15 με 20% του κορμιού του, ενώ έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Έρευνα στον υπολογιστή της μητέρας έδειξε ότι η ίδια αναζητούσε το «πως να αναστήσεις ένα παιδί». 

Ένοχη 32χρονη για τον θάνατο του μωρού της- Το άφησε μόνο και πήγε διακοπες

«Τον άφησε να υποφέρει από τον πόνο για αρκετές εβδομάδες και στη συνέχεια όχι μία αλλά δύο φορές του προκάλεσε τραυματισμούς στο κεφάλι, κουνώντας τον με τη βία τόσο δυνατά που προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλό του και αυτός ο τραυματισμός με τη σειρά του προκάλεσε τη διακοπή της καρδιάς του», είπε ο δικαστής της υπόθεσης. 

Η μητέρα ισχυριζόταν ότι το παιδί πνίγηκε από σάντουιτς

Η Robinson χρησιμοποιούσε το μπαστούνι από μπαμπού για να χτυπά τον γιο της. Στις 5 Νοεμβρίου 2022 κάλεσε το 999 για να πει ότι το παιδί δεν είναι καλά. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο, η Robinson ισχυριζόταν ότι ο Dwelaniyah μπορεί να πνίγηκε από ένα σάντουιτς με τυρί που έτρωγε.

ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε τους 4χρονους δίδυμους γιους της

Τη μητέρα διέψευσε περίτρανα η νεκροψία που αποκάλυψε έναν τρομακτικό κατάλογο τραυμάτων που προκλήθηκαν εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top