Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Καταβεβλημένος ο βασιλιάς Κάρολος κατά την επιστροφή του στο Λονδίνο / Βίντεο αρχείου Star

Δε σταματούν τα χτυπήματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς έφυγε από τη ζωή μέλος της βασιλικής οικογένειας, σε ηλικία μόλις 45 ετών. 

«Επικίνδυνος ο καρκίνος του Καρόλου. Ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για διαδοχή»

Ο Τόμας Κίνγκστον πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι εκ μέρους της συζύγου του Γκαμπριέλα Γουίνδσορ -την οποία παντρεύτηκε το 2019- και της οικογένειάς του. Παράλληλα ζητούσαν να σεβαστούν το πένθος τους. 

Προειδοποίηση στον Χάρι: «Να κάνει πίσω», όσον αφορά την υγεία του Καρόλου

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

 

 

Ο Τόμας Κίνγκστον, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire, το απόγευμα της Κυριακής και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όπου και ήταν αργά. Να σημειωθεί πως θα διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, αν και δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top