Βραζιλιάνα influencer πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση στο γόνατο

Ποια ήταν η 29χρονη Luana Andrade

Σοκαρισμένοι είναι οι followers της Βραζιλιάνας influencer Luana Andrade, η οποία έχασε τη ζωή της λίγες ώρες μετά από μια αποτυχημένη επέμβαση στο γόνατό της, σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Νεκρή από ασιτία influencer που έτρωγε μόνο φρούτα

Η νεαρή φέρεται να μετέβη τη Δευτέρα στο νοσοκομείο São Luiz στο Σάο Πάολο για να υποβληθεί σε επέμβαση λιποαναρρόφησης στο γόνατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κοπέλα παρουσίασε πρόβλημα στην αναπνοή και υπέστη καρδιακή ανακοπή δύο ώρες μετά την επέμβαση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Andrade (@luandradel)

Άμεσα οι γιατροί διέκοψαν την εγχείρηση και έκαναν εξετάσεiς στην ασθενή που είχε υποστεί θρόμβωση. Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Επίσημη αιτία θανάτου της Andrade είναι πνευμονική εμβολή.

Ποια ήταν η influencer Luana Andrade

Η 29χρονη influencer έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power Couple Brasil 6» το 2022 με τον φίλο της επιχειρηματία João Hadad. Παράλληλα, έκανε μόντελινγκ και είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Σοκ στην Αργεντινή: Εκατομμυριούχος influencer βρέθηκε τεμαχισμένος σε ρέμα

Η Andrade ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συχνά αναρτούσε φωτογραφίες από τη γυμναστική και τα ταξίδια της. Ο λογαριασμός της έχει πάνω από 540.000 followers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Andrade (@luandradel)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top