Έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας: Νεκροί δύο γονείς - Χαροπαλεύει η κόρη τους

Σκοτώθηκαν την ώρα που ταξίδευαν

Συναγερμός στη γέφυρα της Κριμαίας, μετά από έκρηξη / Βίντεο Σκάι

Οικογενειακή τραγωδία στην Κριμαία, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στη γέφυρα. Ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η κόρη τους χαροπαλεύει βαριά τραυματισμένη.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη γέφυρα της Κριμαίας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε. Τραγικός απολογισμός δύο νεκροί και μια τραυματίας.

 

 

Θύματα δύο γονείς και τραυματίας η κόρη τους, η οποία δίνει «μάχη» σε μονάδα εντατικής θεραπείας ρωσικού νοσοκομείου. Οι τρεις τους ταξίδευαν με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο πάνω στη γέφυρα της Κριμαίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ, ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ (νότια).

 

 

Οι θάνατοι των δυο γονιών και ο τραυματισμός του παιδιού επιβεβαιώθηκαν από το υπουργείο Υγείας της ρωσικής περιφέρειας Κρασνοντάρ (νότια).

«Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας, αν και αντιλαμβάνομαι πως δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να κατευνάσουν την οδύνη της απώλειας», ανέφερε ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ.

Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για την έκρηξη

Η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το συμβάν στη γέφυρα της Κριμαίας, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον διορισμένο από τη Ρωσία πρόεδρο του κοινοβουλίου της Κριμαίας.

Αυτός δήλωσε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, ότι η γέφυρα δέχθηκε επίθεση από το, όπως το χαρακτήρισε, «τρομοκρατικό καθεστώς» της Ουκρανίας και ότι το σιδηροδρομικό τμήμα της γέφυρας δεν υπέστη ζημιές.

Η γέφυρα της Κριμαίας, που συνδέει τη χερσόνησο με την ηπειρωτική Ρωσία και θεωρείται μέρος οδού-κλειδιού για τον ανεφοδιασμό των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στην Ουκρανία, υπέστη ζημιά εξαιτίας της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top