Βαλτιμόρη: Eπεισόδιο πυροβολισμών σε ετήσια γιορτή - Δύο νεκροί

Αρκετοί τραυματίες πήγαν μόνοι τους στα νοσοκομεία

Το ρεπορτάζ του Star για την ενόπλη επίθεση με νεκρούς και τραυματίες στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της νύκτας και 28 τραυματίσθηκαν από μαζικά πυρά σε εκδήλωση που γινόταν σε συνοικία της Βαλτιμόρης, μετέδωσε το CNN, ενώ η αστυνομία της Βαλτιμόρης επιβεβαίωσε πως υπάρχουν δύο νεκροί.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12:30 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα), όταν αστυνομικοί κλήθηκαν για επεισόδιο πυροβολισμών στο 800 block της Gretna Ct. στη γειτονιά Μπρούκλιν της Βαλτιμόρης, όπου είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 100 άτομα.

Το CNN, επικαλούμενο αξιωματούχους, μετέδωσε πως εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με τραύματα από σφαίρες και τρεις απ' αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη μεταφορά εννέα τραυματιών σε τοπικά νοσοκομεία και πρόσθεσε πως άλλα 20 θύματα έφθασαν στα νοσοκομεία με δικά τους μέσα.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό σταθμό Fox 45 προσθέτοντας ότι άκουσε 20 με 30 πυροβολισμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top