Αεροσκάφος συνετρίβη στην Ελβετία - Τρεις νεκροί

Κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία

Συντριβή αεροσκάφους καταγράφηκε σήμερα Σάββατο 20 Μαϊου 2023 και στην Ισπανία - Ο πιλότος ενός μαχητικού F-18 πρόλαβε και χρησιμοποίησε το σύστημα αυτόματης εκτίναξης και διασώθηκε / Βίντεο από Reuters

Αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Πον-ντε-Μαρτέλ της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι, μεταδίδουν τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης.

Συνετρίβη μαχητικό F-18 στην Ισπανία - Βίντεο σοκ από την πτώση

Σύμφωνα με την ελβετική ραδιοτηλεόραση RTN, το δυστύχημα σημειώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία και ομάδες αστυνομικών κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο. 

 

 

Ο πιλότος και οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους, ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας. Το αεροπλάνο εκτελούσε τουριστική πτήση.

Αρχικά υπήρχαν αναφορές για «πολλούς νεκρούς» και συγκεχυμένες πληροφορίες τόσο για τον τύπο του αεροσκάφους όσο και για το πόσα άτομα επέβαιναν σε αυτό καθώς οι αρχές ήθελαν πρώτα να ενημερώσουν τις οικογένειές τους. «Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ. 

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top