Τον απατούσε με φίλο του - Την εκδικήθηκε με μία φωτογραφία κι ένα tweet

O Αμερικανός μποξέρ Τιμ Έλιοτ πήρε διαζύγιο

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram από τον Έλιοτ τον Φεβρουάριο του 2021, φαίνεται η Τζίνα Μαζάνι να διδάσκει κινήσεις του μποξ στην κόρη του, Στέρλινγκ

Με μία φωτογραφία και ένα tweet απατημένος σύζυγος πήρε την εκδίκησή του από την άπιστη γυναίκα του και τον στενό του φίλο, ο οποίος ήταν το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Ο λόγος για τον Αμερικανό γνωστό μποξέρ Τιμ Έλιοτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η επίσης μποξέρ σύζυγός του, Τζίνα Μαζάνι, είχε σχέση με τον συμπαίκτη και φίλο του καθόλη τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού…, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης νύχτας των νεονύμφων.

«Θέλετε να δείτε κάτι αηδιαστικό; Αυτή είναι η "σύζυγός" μου που διαβάζει όρκους στην κόρη μου τη νύχτα του "γάμου" μας. Ο τύπος που κρατάει το μικρόφωνο ήταν ο “φίλος και συνεργάτης μου. Η γυναίκα μου με απάτησε με αυτόν τον τύπο το ίδιο βράδυ και είχαν σχέση σε όλο τον “γάμο” μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. 

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Έλιοτ φαίνεται η Τζίνα Μαζάνι να διαβάζει γαμήλιους όρκους στην κόρη του Έλιοτ, από προηγούμενο γάμο, και ο κολλητός του Κέβιν Γκρουμ της να της κρατάει το μικρόφωνο.

Σε άλλο tweet, o Έλιοτ σημειώνει πως δεν είναι πλέον παντρεμένος με τη Μαζάνι και πως έμαθε για την απιστία μέσω μηνυμάτων που έστειλε η πρώην γυναίκα του σε έναν φίλο του. Στη συνέχεια όταν τη ρώτησε, του παραδέχτηκε ότι τον απατά.

Πάντως, ο Έλιοτ δεν έχει διαγράψει τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του στον λογαριασμό του στο instagram, ενώ ο δικός της λογαριασμός δείχνει απενεργοποιημένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top