Επίθεση Ερντογάν στον Μπάιντεν: «Έδωσε εντολή να με ρίξουν»

«Οι κάλπες αύριο θα του δώσουν απάντηση»

Επίθεση εναντίον του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν έδωσε εντολή να τον ρίξουν από την εξουσία και είπε χαρακτηριστικά ότι «οι κάλπες αύριο θα δώσουν απάντηση».

Επίθεση φιλίας από Ερντογάν: Να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες με Ελλάδα

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Γιάννη Μανδαλίδη, ο Ερντογάν κατηγόρησε επίσης τον αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιντζάρογλου ότι σε συνεργασία με γκιουλενιστές βρίσκεται πίσω από τη συνωμοσία κατά του Μουχαρέμ Ιντζέ, που αποσύρθηκε από τις προεδρικές εκλογές υπό το βάρος ροζ σκανδάλου.

Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν την έκδοση 17 ενταλμάτων σύλληψης αναφορικά με τις απειλές που δέχθηκε ο Ιντζέ ότι θα δημοσιευτεί βίντεο με ερωτικές τους σκηνές. 

Προκλητικός Ακάρ: Να μοιράσουμε τον πλούτο του Αιγαίου με δίκαιο τρόπο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένας εκ των κατηγορουμένων είναι ιδιοκτήτης εταιρείας δημοσκοπήσεων, της Avrasya, ενώ τέσσερις ακόμα βρίσκονται στο εξωτερικό.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, από τις κατηγορίες που διατύπωσε κατά της Ρωσίας για εμπλοκή της με fake news στις τουρκικές εκλογές. 

Με στολή πιλότου επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Ερντογάν

Ευχαρίστησε τη Μόσχα επειδή δήλωσε ότι δεν παρεμβαίνει και είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ρωσικό λαό (τονίζοντας μάλιστα ότι στην ανάρτησή του στο Twitter αποκάλεσε τους Ρώσους φίλους του).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top