ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς- Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του

Ο δράστης αυτοκτόνησε, αφού σκότωσε και μια εργαζόμενη σε fast food

Oι πρώτες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς στη νότια Τζόρτζια- βίντεο ΕΡΤ

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη σε μια μικρή πόλη στην επαρχία της νότιας Τζόρτζια μετά από πυροβολισμούς. Ανάμεσα στα θύματα είναι ένας εργαζόμενος σε εστιατόριο fast food και δύο συγγενείς του άνδρα που άνοιξε πυρ, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ατλάντα : Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο – Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του σε δύο γειτονικά σπίτια καθώς και μια γυναίκα σε εστιατόριο McDonald's στο κέντρο της πόλης Moultrie, δήλωσε στο Associated Press ο ιατροδικαστής της κομητείας Colquitt C. Verlyn Brock. 

Ο Brock δε δημοσιοποίησε την ταυτότητα του δράστη ή των θυμάτων. Είπε ότι δεν ήξερε αν ο ένοπλος και ο εργαζόμενος στα McDonald's γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια ανέφερε σε μια δήλωση μόνο ότι υπήρξαν «πολλαπλοί θάνατοι» σε διαφορετικούς τόπους εγκλήματος στην περιοχή.

Η αστυνομία κατέκλυσε το εστιατόριο, το πρωί της Πέμπτης, διακόπτοντας την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους στην πόλη των 15.000 κατοίκων στη νότια Τζόρτζια.

Aστυνομικές δυνάμεις στα σημεία όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στη νότια Τζόρτζια/ ΑΡ

Aστυνομικές δυνάμεις στα σημεία όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στη νότια Τζόρτζια/ ΑΡ

«Εργαζόμαστε για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και να εντοπίσουμε ορισμένους πρόσθετους μάρτυρες», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του GBI, Jamy Steinberg.

Το Moultrie βρίσκεται περίπου 60 μίλια (95 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Tallahassee της Φλόριντα.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top