Μητέρα σκότωσε τη 2χρονη κόρη της και έφαγε το συκώτι της

Φρικιαστική παιδοκτονία στο Ναϊρόμπι

Μια νεαρή μητέρα στο Ναϊρόμπι κατηγορείται ότι σκότωσε τη δίχρονη κόρης της και στη συνέχεια έφαγε το συκώτι της.

Η 24χρονη Ολίβια Ναζίρια φέρεται να σκότωσε τη μικρή Γκλόρι με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια να άνοιξε το άψυχο κορμάκι της και να αφαίρεσε όργανά της, κάποια από τα οποία έφαγε, σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες την είδαν έντρομοι από το παράθυρο να μαχαιρώνει με μανία το μωρό της, ενώ τραγουδούσε ύμνους και έλεγε με εμμονή την αλφάβητο.

"Δε θα ξανά κλάψεις ποτέ μωρό μου... Θα κοιμάσαι για πάντα... Σε αγαπώ κόρη μου", φέρεται να έλεγε στο παιδί, σύμφωνα με μάρτυρα.

Οι γείτονες προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα, όμως παρά τις προσπάθειές τους, δεν τα κατάφεραν... 

Μητέρα σκότωσε την κόρη της και έφαγε το συκώτι της

Η 24χρονη Ολίβια Ναζίρια κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της και έφαγε το συκώτι της

«Η μητέρα έφαγε το συκώτι του παιδιού την ώρα που κοιτούσαμε. Αφαίρεσε από το παιδί και άλλα ζωτικά όργανα και την καρδιά, πριν πέσει αναίσθητη», ανέφερε μάρτυρας.

Η 24χρονη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο μαζί με το άψυχο σώμα του παιδιού της.

Την Τρίτη, η κατηγορούμενη μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να παραμείνει προφυλακισμένη ακόμα 10 ημέρες, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Το κατακρεουργημένο πτώμα του παιδιού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Kitengela για νεκροτομή, την ώρα που οι ερευνητές έχουν ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη μητέρα.

«Ήθελα να αυτοκτονήσω, όμως ξαφνικά γύρισα το μαχαίρι και άρχισα να μαχαιρώνω την κόρη μου», φέρεται να είπε η κατηγορούμενη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top