Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από τα χέρια του πατριού της - Ισόβια στον 31χρονο

Η Lola είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα και υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη

Ισόβια Στον Πατριό 2 Ετών Κοριτσιού Για Τον Θάνατό Της

Για τον θάνατο της Lola James, ενός κοριτσιού μόλις 2 ετών, καταδικάστηκε σε ισόβια ο 31χρονος σύντροφος της μητέρας της.  To κοριτσάκι πέθανε στις 17 Ιουλίου 2020 στο νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου όπου νοσηλεύτηκε για 4 μέρες, μετά από βάναυση επίθεση από τον Kyle Bevan. Είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Οι γιατροί βρήκαν 101 μώλωπες και γρατζουνιές στο σώμα της.

Η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού Sinead James εκείνη την ώρα κοιμόταν. Παρόλα αυτά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών, καθώς κρίθηκε ένοχη ότι επέτρεψε τον θάνατο της κόρης της.

Ανέκφραστος ο δράστης- Τα έριξε όλα… στον σκύλο!

Καθόλη τη διάρκεια της ακρόασης της ποινής του στο δικαστήριο του Swansea Crown, ο Bevan παρέμεινε ανέκφραστος. Η μητέρα του κοριτσιού ήταν δακρυσμένη κατά τη διάρκεια όλης της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο Bevan αρνήθηκε ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι. Υποστήριξε ότι ο σκύλος της οικογένειας κυνήγησε τη μικρή κι εκείνη έπεσε από τις σκάλες. 

Το ζευγάρι ήταν μικρό χρονικό διάστημα μαζί. Είχαν γνωριστεί στο Facebook και ο Βevan, ο οποίος ήταν χρήστης ναρκωτικών, είχε μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειας στο Pembrokeshire της Ουαλίας, μόλις πέντε μήνες πριν η Lola πέσει θύμα του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε μηνών, η Lola υπέστη αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς ενώ βρισκόταν υπό τη φροντίδα του Bevan. Το κοριτσάκι είχε ματωμένη μύτη, μαυρισμένο μάτι και η δολοφονία της θεωρείται από τους ανακριτές ως το αποκορύφωμα της κλιμάκωσης της βίας εναντίον της στα χέρια του 31χρονου.

H μητέρα της Lola, Sinead James και ο σύντροφός της, Kyle Bevan/ Police Wales

H μητέρα της Lola, Sinead James και ο σύντροφός της, Kyle Bevan/ Police Wales

Οι ειδικοί της ιατρικής είπαν ότι το τραύμα που υπέστη η Lola ήταν παρόμοιο με αυτό που παρατηρήθηκε σε θύματα τροχαίου και ήταν πιο πιθανό η κακοποίηση που είχε υποστεί το παιδί να ήταν από γροθιές, χαστούκια και τίναγμα παρά μια τυχαία πτώση από σκάλες με μοκέτα.

Ένας από τους ειδικούς γιατρούς που εξέτασαν το κορίτσι είπε ότι ήταν «το πιο χτυπημένο και μελανιασμένο παιδί» που είχε δει ποτέ κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι ο Βevan προσπάθησε να καλύψει τα τραύματα της Lola και πως καθυστέρησε να καλέσει ασθενοφόρο. 

Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε πως το μόνο πράγμα που άκουσε ήταν «ένας κρότος και μια κραυγή» που ερχόταν από την κρεβατοκάμαρα της Lola,  ίγο μετά τα μεσάνυχτα. Είπε ότι έτρεξε στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη της να κάθεται στην αγκαλιά του Bevan χωρίς να δει ορατά τραύματα. Ο Bevan την καθησύχασε και εκείνη επέστρεψε για ύπνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top