Πώς σώθηκε η Αΐλα - Viral η μεταμόρφωση της σκυλίτσας

Είχε έλλειψη ασβεστίου και υπέφερε από φριχτούς πόνους

Οι τεχνολογίες αναβαθμίζονται για τους ανθρώπους αλλά μπαίνουν και στην υπηρεσία των ζώων - Eφαρμογή σε κινητά σαρώνει τα χαρακτηριστικά των κατοικίδιων και αναγνωρίζει σκύλους και γάτες / Βίντεο από Reuters

Viral έχει γίνει η θεαματική μεταμόρφωση μιας μικρής σκυλίτσας που πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής της υποφέροντας από φριχτούς πόνους, αλλά διασώθηκε χάρη στις συγκινητικές προσπάθειες μιας φιλοζωικής οργάνωσης στο Μπαλί.

Σεισμός Τουρκία: Σκύλος διάσωσης του Μεξικού πέθανε στο καθήκον

Το δίκτυο CBS News μοιράστηκε την ιστορία της σκυλίτσας Αΐλα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με το βίντεο να έχει χιλιάδες views. 

Η οργάνωση Little Steps Matter, μια MKO που σώζει αδέσποτα στο Μπαλί, πόσταρε την ιστορία της σκυλίτσας στο Instagram δείχνοντας πώς με λίγη αγάπη και φροντίδα, ζωάκια που δείχνουν καταδικασμένα να ζήσουν μια σύντομη και οδυνηρή ζωή μπορεί να καταλήξουν υγιή και χαρούμενα.

 

Όπως αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης της ΜΚΟ, η μικρή Αΐλα εντοπίστηκε τον περασμένο Δεκέμβρη σε άθλια κατάσταση. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με τα σημάδια της ψώρας, η υγεία της ήταν εξασθενημένη και περπατούσε με μεγάλη δυσκολία, αφού τα πόδια της ήταν παραμορφωμένα από την έλλειψη ασβεστίου.

«Είχαμε ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά καμία τόσο σοβαρή όσο εκείνη της Αΐλα. Ήταν μόλις 2,5 μηνών αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το είχε περάσει υποφέροντας. Ο τρόπος με τον οποίο σερνόταν στο σκληρό τσιμέντο και προσπαθούσε να ανακουφιστεί γλείφοντας τα σημεία που πονούσαν μας ράγιζε την καρδιά», αναφέρει η ανάρτηση της οργάνωσης.

 

 

Με τη σωστή ιατρική φροντίδα και πολλή αγάπη από τα στελέχη της οργάνωσης, η ανάρρωσή της Αϊλα ήταν γρήγορη και εντυπωσιακή.

Πλέον η σκυλίτσα έχει υιοθετηθεί και ζει ευτυχισμένη με τον Τζόναθαν και τον Ντάνιελ, οι οποίοι «την ερωτεύτηκαν με το που την αντίκρισαν».

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον σκύλο που είχε χάσει μετά από πέντε χρόνια!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top