Τραμπ: Ντελίριο με τις fake εικόνες της «σύλληψής του»

Η τεχνητή νοημοσύνη... έκανε πάλι το θαύμα της

Ντόναλντ Τραμπ: Εν αναμονή πιθανής ποινικής δίωξης – Μυστήριο το πότε και το πώς / Βίντεο από ΕΡΤ

Viral έχουν γίνει εικόνες που κυκλοφόρησαν στο Twitter που δείχνουν πώς θα ήταν ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αν οι αρχές προχωρούσαν στη σύλληψή του. Όλα αυτά χάρη στη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης..

ΗΠΑ: Αυτή είναι η πορνοστάρ για την οποία αναμένεται να συλληφθεί ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ που προσβλέπει σε επιστροφή του στον Λευκό Οίκο το 2024, δήλωσε ότι αναμένει να συλληφθεί σε σχέση με μια έρευνα που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από τον ίδιο.

Ένας χρήστης του Twitter, ο Έλιοτ Χίγκινς, χρησιμοποίησε το Midjourney, μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που παράγει εικόνες, για να ανακαλύψει πώς θα έδειχνε μία ενδεχόμενη σύλληψη του Τραμπ.

H ανάρτησή του στο Twitter έγινε viral καθώς κάποιες από τις εικόνες έμοιαζαν πραγματικά αληθινές.

 

 

Το Twitter πρόσθεσε μια σημείωση στις φωτογραφίες, με την οποία τόνιζε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ο Τραμπ είχε συλληφθεί.

Φοροφυγάς ο Ντόναλντ Τραμπ - Το 2020 δεν πλήρωσε ούτε σεντ

Τραμπ: Θα τον συλλάβουν (και) στην πραγματικότητα;

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες ότι αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στον Τραμπ, ο οποίος ερευνάται για την εμπλοκή του σε υπόθεση καταβολής χρημάτων στη Στόρμι Ντάνιελς το 2016.

Τις φήμες τροφοδότησε και ο ίδιος ο Τραμπ στο Truth Social, ο οποίος πριν από λίγες μέρες υποστήριξε ότι αναμένει πως θα συλληφθεί.

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ και εικάζεται ότι το επιτελείο Τραμπ είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 130.000 δολαρίων - πριν από τις εκλογές του 2016 - ώστε να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις ιδιωτικές στιγμές τους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top