ΗΠΑ: Αυτή είναι η πορνοστάρ για την οποία αναμένεται να συλληφθεί ο Τραμπ

«Βγείτε στους δρόμους», προτρέπει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε χθες Παρασκευή τις πρώτες του δημοσιεύσεις σε Facebook και YouTube, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης / Βίντεο: ΕΡΤ

Ο Ντόναλντ Τραμπ που προσβλέπει σε επιστροφή του στον Λευκό Οίκο το 2024 δήλωσε ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη σε σχέση με μια έρευνα που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από τον ίδιο και κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν.

Αναφερόμενος στον εαυτό του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο «επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα συλληφθεί την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Διαδηλώστε, πάρτε πίσω το έθνος μας!», έγραψε στο Truth Social, τη συντηρητική εκδοχή του twitter που υποστηρίζεται από τον Τραμπ.

«Διαδηλώστε, πάρτε πίσω το έθνος μας!», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ / Φωτογραγία από AP - Alex Brandon

«Διαδηλώστε, πάρτε πίσω το έθνος μας!», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ / Φωτογραγία από AP - Alex Brandon

Φοροφυγάς ο Ντόναλντ Τραμπ - Το 2020 δεν πλήρωσε ούτε σεντ

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν ερευνά την υπόθεση αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κατηγορίες εις βάρος του. Ο Τραμπ πιθανόν να γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος που διώκεται ποινικά.

Τραμπ: Έφτιαξε βίντεο σαν άλλος Σούπερμαν και προαναγγέλλει ανακοίνωση

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ και εικάζεται ότι το επιτελείο Τραμπ είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 130.000 δολαρίων - πριν από τις εκλογές του 2016 - ώστε να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις ιδιωτικές στιγμές τους.

ΗΠΑ: «Πράσινο φως» για αγορά επιθετικών αμφίβιων οχημάτων από την Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top