Τουρκία: Πόλη ισοπεδώθηκε από τον σεισμό - Δείτε το πριν και το μετά

42χρονη διασώθηκε μετά από 222 ώρες

Νέα θαύματα στα συντρίμμια της Τουρκίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δέκα μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και οι διασώστες συνεχίζουν να βγάζουν ζωντανούς ανθρώπους μέσα από τα χαλάσματα. Την ίδια ώρα ένα βίντεο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η πόλη Καχραμανμαράς από τα 7,8 Ρίχτερ του σεισμού. 

Σεισμός: Ανασύρουν ζωντανούς μετά από 200 ώρες

Στο βίντεο του Guardian  προβάλλεται η εικόνα της πόλης το 2020 και αμέσως μετά τον σεισμό της Δευτέρας. Εκεί που σύγχρονα κτίρια έστεκαν όρθια και οι δρόμοι έσφυζαν από ζωή, πλέον υπάρχουν χαλάσματα, τόνοι μπάζων και ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης καλύπτει τα πάντα. 

Το γήπεδο της τοπικής ομάδας έχει γεμίσει με σκηνές, όπου φιλοξενούνται τα εκατομμύρια των αστέγων, ενώ φαίνεται πως η πόλη θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στην αρχική της εικόνα. 

Σεισμός: Σώθηκε γυναίκα μετά από 222 ώρες

Σήμερα, ανασύρθηκε ζωντανή μια 42χρονη γυναίκα στο Καχραμανμαράς 222 ώρες μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου. 

 

 

Βίντεο δείχνουν διασώστες να μεταφέρουν τη Μελικέ Ιμάμογλου με φορείο και να τη βάζουν σε ασθενοφόρο. Αμέσως μετά ένας από αυτούς ξεσπά σε κλάματα, ανακουφισμένος που κατάφεραν να σώσουν άλλον έναν άνθρωπο. 

Σεισμός Τουρκία: Τι Είδαν Οι Ήρωες Τις ΕΜΑΚ Στην Αντιόχεια

Μέχρι στιγμής 35.418 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τουρκία από τον σεισμό, ενώ περισσότεροι από 5.814 στη Συρία.

Σεισμός Τουρκία: Θαύματα Στα Ερείπια Μετά Από 8 Ημέρες

Περισσότεροι από 2,2 εκατ. άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις πλέον πληγείσες περιοχές και εκατοντάδες χιλιάδες κτίρια είναι μη κατοικήσιμα. 

Σεισμός Τουρκία: Νέα θαύματα - Ανασύρουν ζωντανούς μετά από 203 ώρες

Ο ΟΗΕ έχει επισημάνει ότι η φάση των διασώσεων ολοκληρώνεται και πλέον δίνεται έμφαση στην παροχή καταλυμάτων, τροφίμων και εκπαίδευσης στους επιζώντες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top