Έλον Μασκ: Θα λάβουν αμοιβή τριών μηνών οι απολυμένοι από το twitter    

Ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία χάνει περισσότερα από 4 εκατ. δολάρια τη μέρα 

Έλον Μασκ
Έλον Μασκ  (AP Photo/Ringo H.W. Chiu, File)

Στους υπαλλήλους του Twitter που απολύθηκαν προσφέρθηκε τρίμηνη αμοιβή, δήλωσε ο Έλον Μασκ, καθώς η εταιρεία άρχισε εκτεταμένες περικοπές στο εργατικό δυναμικό της την Παρασκευή.

Twitter: Ξεκινούν οι απολύσεις - Ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους μέσω μέιλ

Υπερασπιζόμενος τις περικοπές, ο δισεκατομμυριούχος ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία χάνει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

 

Σε tweet του την Παρασκευή, ο Μασκ κατήγγειλε ότι οι λεγόμενοι «ακτιβιστές» απομάκρυναν τους διαφημιζόμενους από την εταιρεία, με αποτέλεσμα μια «τεράστια πτώση των εσόδων».

«Ο Έλον Μασκ απολύει το μισό προσωπικό του Twitter», λέει το Bloomberg

«Εξαιρετικά μπερδεμένος! Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική», έγραψε στο Twitter.

Ο Μασκ έγραψε επίσης στο Twitter μια σειρά αναρτήσεων από τον επικεφαλής ασφαλείας του Twitter, ο οποίος είπε: Εδώ είναι τα γεγονότα σχετικά με το πού βρίσκεται σήμερα η ικανότητα εμπιστοσύνης και ασφάλειας και μετριοπάθειας του Twitter.

«Ενώ αποχαιρετήσαμε απίστευτα ταλαντούχους φίλους και συναδέλφους χθες, οι βασικές μας δυνατότητες εποπτείας παραμένουν σε ισχύ.

Η χθεσινή μείωση της ισχύος επηρέασε περίπου το 15% του οργανισμού Trust &Safety (σε αντίθεση με περίπου 50% περικοπές σε ολόκληρη την εταιρεία), με το προσωπικό εποπτείας πρώτης γραμμής να βιώνει τον μικρότερο αντίκτυπο» συμπλήρωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top