Νεκρός ο διάσημος ράπερ PnB Rock - Τον πυροβόλησαν δίπλα στη σύντροφό του

Δέχθηκε πυροβολισμούς σε εστιατόριο του Λος Άντζελες

ράπερ PnB Rock

Νεκρός έπεσε ο διάσημος ράπερ PnB Rock μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας.

ΗΠΑ: 19χρονος πυροβολούσε ανθρώπους σε live μετάδοση στο Facebook

Ο ράπερ PnB Rock βρισκόταν στο εστιατόριο Roscoe's House of Chicken & Waffles του Λος Άντζελες με τη σύντροφό του, μητέρα των δύο παιδιών του και μοντέλο.

Με την απειλή όπλου ο δράστης ζήτησε αντικείμενα του 30χρονου ράπερ και στη συνέχεια τον σκότωσε, δίπλα στη σύντροφό του.

 

 

Ο ράπερ ίσως να έγινε στόχος για τα κοσμήματά του, καθώς νωρίτερα είχε ανεβάσει στα social media βίντεο που φαινόταν να φοράει ακριβά κοσμήματα. 

Οι ερευνητές του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες εξετάζουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου αλλά και από τη γύρω περιοχή για να αναγνωρίσουν τον δράστη, ο οποίος διέφυγε.

Άγρια δολοφονία δασκάλας στο Τέξας - Τη βρήκε νεκρή η 5χρονη κόρη της

 

 

Ο PnB Rock είχε μετακομίσει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, αφού υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records, μετά το ντεμπούτο mixtape του το 2014. 

Ο PnB Rock ήταν περισσότερο γνωστός για το σινγκλ του "Selfish" (2016), το οποίο έφτασε στο νούμερο 51 του αμερικανικού Billboard Hot 100.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top