Αυτοκτόνησε ξάδελφος της Καμίλα - Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Η χρεοκοπία, το διαζύγιο και οι τελευταίες διακοπές στην Ελλάδα

Καμίλα - Charles Villiers 

Ένας μακρινός ξάδερφος της Δούκισσας της Κορνουάλης και συζύγου του Πρίγκιπα ΚαρόλουΚαμίλα, που είχε εμπλακεί σε μια από τις πιο μακροχρόνιες διαμάχες διαζυγίου στη Μ. Βρετανία, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Καμίλα: Αποκάλυψε τι κάνει τον πρίγκιπα Κάρολο αληθινά ευτυχισμένο

Σύμφωνα με τους Times, ο 59χρονος Charles Villiers βρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Durrants» στο Marylebone του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα κήρυξε πτώχευσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έμενε σε καναπέδες μετά από τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ενώ φέρεται να έμενε στο γιοτ φίλου του στα ελληνικά νησιά στις αρχές του μήνα. 

αυτοκτόνησε ξάδερφος της Καμίλα

Ο ξάδερφος της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, που αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδόχειου

Όμως, ο φίλος του ανησύχησε για τη ψυχική του υγεία και κανόνισε να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να επισκεφτεί μια κλινική. Ο ίδιος, αντί να πάει στην κλινική, έκανε check in στο ξενοδοχείο την περασμένη Τετάρτη, όπου και βρέθηκε νεκρός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Καμίλα Πάρκερ: Το πολύκροτο διαζύγιο του ξαδέλφου της Δούκισσας της Κορνουάλης

Ο Charles Villiers και η εν διαστάσει σύζυγός του, Emma Villiers, έγιναν πρωτοσέλιδα αφότου ενεπλάκησαν σε μια διαμάχη για το εάν το διαζύγιό τους έπρεπε να διευθετηθεί στα δικαστήρια της Σκωτίας ή της Αγγλίας.

Charles Villiers

Ο Charles Villiers και η εν διαστάσει σύζυγός του, Emma Villiers

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2014, καθιστώντας τη συζυγική τους σύγκρουση μία από τις πιο μακροχρόνιες που έχουν καταγραφεί, καθώς μέχρι και σήμερα που δε βρίσκεται πια στη ζωή, δεν έχει δοθεί λύση στην υπόθεσή τους.

Η δικαστική διαμάχη απασχόλησε πέντε διαφορετικά δικαστήρια και 20 δικαστές σε διάστημα οκτώ ετών. Μάλιστα, δεν έλειψε και η αστυνομική έρευνα για καταγγελίες διγαμίας κατά της κυρίας Villiers, ισχυρισμοί που αργότερα διαψεύστηκαν από ντετέκτιβ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top