Viral ο Μπάιντεν: Ξέχασε τη χειραψία με γερουσιαστή μέσα σε 5 δευτερόλεπτα

Περίμενε με το χέρι απλωμένο - Βροχή τα σχόλια στα social media

Viral ο Μπάιντεν: Ξέχασε τη χειραψία με γερουσιαστή

Viral στο διαδίκτυο έγινε πάλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν που αυτή τη φορά ξέχασε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ότι χαιρέτισε γερουσιαστή κι έμεινε με το χέρι απλωμένο να περιμένει τη χειραψία. «Το μόνο που χρειάζεται είναι 5 δευτερόλεπτα για να ξεχάσει ο Τζο Μπάιντεν ότι έσφιξε το χέρι του Τσακ Σούμερ. Τρομακτικός», έγραψε στο Twitter o ειδικός Σύμβουλος Επικοινωνιών του Γερουσιαστή Ted Cruz, Steve Guest, που δημοσίευσε το περιστατικό.

Ο Τζο Μπαίντεν είχε πραγματοποιήσει χειραψία με τον Αμερικανό γερουσιαστή και ηγέτη της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών, Τσακ Σούμερ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το ξέχασε κι έμεινε να αναμένει να δώσουν ξανά τα χέρια. Ο Σούμερ ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει και αφού χαιρέτησε διά χειραψίας τον Μπάιντεν και τους υπόλοιπους αξιωματούχους προχώρησε στο βήμα για να ξεκινήσει την ομιλία του.

Viral ο Μπάιντεν - «Παλεύει» με τον άνεμο για να φορέσει το σακάκι του

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Αμερικανός Πρόεδρος φαίνεται να έχει πάρει θέση ξανά για χειραψία, δείχνοντας ότι ξέχασε ότι λίγο πριν είχε χαιρετίσει ξανά τον γερουσιαστή.

Bροχή έπεσαν τα σχόλια στα social media για το επίμαχο βίντεο / Youtube

Το σίγουρο είναι πάντως ότι έδωσε για ακόμα μια φορά τροφή στους επικριτές του και όσους τον θεωρούν γερασμένο και υποστηρίζουν ότι πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ μετά την έρευνα στο σπίτι του Τραμπ

Λίγες ημέρες πριν ο Τζο Μπάιντεν είχε γίνει ξανά viral και είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς προσπαθούσε για ώρα να φορέσει τοσακάκι του την ώρα που αποβιβαζόταν από το ελικόπτερο, ωστόσο οι δυνατές ριπές του ανέμου τον εμπόδιζαν, με αποτέλεσμα να τον βοηθά η σύζυγος του, Τζιλ. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν η Πρώτη Κυρία εκεί για να του υπενθυμίσει τη χειραψία και ότι δεν υπήρχε λόγος να αναμένει να δώσουν τα χέρια για..δεύτερη φορά.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top