Γκάμπι Πετίτο: Ο σύντροφός της αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Τα λείψανά του είχαν βρεθεί στις 20 Οκτωβρίου

Ρεπορτάζ για τη σορό που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε με την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο

Με μια σφαίρα στο κεφάλι έβαλε τέλος στη ζωή του ο σύντροφος της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος θεωρούταν από την αστυνομία ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του. 

 

 

«Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου του γιου τους ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία. Οι γονείς του θρηνούν για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα», ανέφερε ο δικηγόρος Στίβεν Μπερτολίνο.

Γκάμπι Πετίτο: Νεκρός και ο σύντροφός της

Τα λείψανα του Λόντρι είχαν βρεθεί στις 20 Οκτωβρίου σε έναν φυσικό δρυμό, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

 

 

Ο 23χρονος είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών για την εξαφάνιση της Πετίτο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκαναν μαζί με ένα βανάκι. 

Γκάμπι Πετίτο: Έψαχναν για τον σύντροφό της και βρήκαν ανθρώπινα λείψανα

Η Πετίτο βρέθηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό. Λίγο καιρό μετά εξαφανίστηκε και ο ίδιος ο Λόντρι. 

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Γκάμπι Πετίτο

Η υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ, ενώ στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διατυπώνονταν διάφορες θεωρίες για τον θάνατό της και την πιθανή εμπλοκή του αρραβωνιαστικού της. Πριν βρεθεί νεκρός ο Λόντρι, πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίζονταν ότι τον είχαν δει σε όλη την Αμερική.

 

 

Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της

Ο Λόντρι και η Πετίτο έφυγαν από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ με ένα φορτηγάκι και στη διαδρομή ανέβαζαν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις περιοχές που επισκέπτονταν.

Γκάμπι Πετίτο: Γιατί η δολοφονία της έχει τραβήξει εκατομμύρια βλέμματα

Ο νεαρός επέστρεψε νωρίτερα και μόνος του, την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι γονείς της Πετίτο δεν είχαν νέα της από τα τέλη Αυγούστου. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και είχε γυριστεί στη Γιούτα ενέτεινε τις ανησυχίες για την τύχη της Γκάμπι, καθώς την έδειχνε να κλαίει και να ζητάει τη βοήθεια αστυνομικών, μετά από καβγά με τον σύντροφό της. 

 

 

«Μερικές φορές νευριάζει» δήλωνε τότε ο Λόντρι στους αστυνομικούς, ενώ η Γκάμπι Πετίτο έκλαιγε μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top