Σοκ στη Ρωσία: Σκότωσε το παιδί της σε τελετή μαύρης μαγείας κι αυτοκτόνησε

Αναζητείται ο εραστής της

μαχαίρι

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει σοκάρει τη Ρωσία. Μια 32χρονη σκότωσε τη μόλις ενός έτους κόρη της και τη γάτα της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της σε μια τελετή μαύρης μαγείας.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αποκαλούν την 32χρονη Ελισαβέτα Τσαρέφσκαγια «μάγισσα». Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμά της, τη βρήκαν γυμνή πάνω στη σορό του άτυχου παιδιού της, ενώ δίπλα της βρέθηκε και το κουφάρι της γάτας της. Στον χώρο υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τη μαγεία αλλά και τελετουργικά σήμβολα γραμμένα με αίμα.

Μητέρα σκότωσε τον 12χρονο γιο της για μια κάρτα μνήμης

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών είναι ότι η παιδοκτόνος μαχαίρωσε πρώτα το κοριτσάκι, στη συνέχεια το κατοικίδιο και τέλος αυτοκτόνησε στο πλαίσιο μιας «τελετουργικής θυσίας».

Η 32χρονη ήταν παντρεμένη με έναν 26χρονο, ο οποίος κατέθεσε ότι η σύζυγός του ήταν λάτρης του αποκρυφισμού. Η γυναίκα είχε πτυχίο Αρχιτεκτονικής και έκανε τα πρώτα της βήματα ως σχεδιάστρια μόδας. Ωστόσο εγκατέλειψε την καριέρα της για να ασχοληθεί με τη μαύρη μαγεία. Στην πορεία γνώρισε έναν συνάδελφό της, ο οποίος έγινε εραστής της και απέκτησαν μαζί το άτυχο κοριτσάκι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του εραστή της, ωστόσο τα ίχνη του έχουν χαθεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top