Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός ψέκασε τους δημοσιογράφους με αντισηπτικό!

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποφύγει τις ερωτήσεις τους

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ο  Πραγιούθ Τσαν-ότσα εξέπληξε δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου όταν επέλεξε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να αποφύγει τις ερωτήσεις τους.

Ταϊλάνδη: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά της Μοναρχίας

Σύμφωνα με το Reuters, o Πραγιούθ Τσαν-ότσα εκνευρίστηκε από ερωτήσεις που αφορούσαν σε μια λίστα πιθανών υποψηφίων για θέσεις του υπουργικού συμβουλίου που απέμειναν κενές, μετά τη φυλάκιση την προηγούμενη εβδομάδα τριών από τους υπουργούς του για εξέγερση σε ταραχές πριν από επτά χρόνια.

«Δεν έχετε κάποια άλλη ερώτηση;», είπε ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός ενώ στεκόταν στο πόντιουμ. «Δεν ξέρω (για αυτή τη λίστα), δεν την έχω δει. Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει πρώτος ο πρωθυπουργός;» διερωτήθηκε ο πολιτικός, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε από το πόντιουμ, πήρε ένα μικρό μπουκάλι με απολυμαντικό, πλησίασε τους δημοσιογράφους σαν να μην τρέχει τίποτα και άρχισε να τους ψεκάζει, ενώ κρατούσε μια χειρουργική μάσκα πάνω από το στόμα και τη μύτη του.

Ο συνταξιούχος στρατηγός του στρατού βρίσκεται στην εξουσία από το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2014 και έχει μια ιστορία αντιδικίας σε εκδηλώσεις τύπου.

Στο παρελθόν πιάστηκε από κάμερα να χτυπάει το κεφάλι ενός δημοσιογράφου και να τραβάει το αυτί του, ενώ το... τερμάτισε όταν κάποτε έβγαλε μια κοπή χαρτονιού, στο μέγεθός του, για να «απαντήσει» σε ερωτήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top