Εκλογές ΗΠΑ 2020: Επισημάνσεις από Facebook- Twitter στις αναρτήσεις Τραμπ

Τι έγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος

Ντόναλντ Τραμπ

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν οι δύο υποψήφιοι για την αμερικανική προεδρία, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν. Η «μάχη» δίνεται για τις πολιτείες – κλειδιά που αναμένεται να κρίνουν και το αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι διεκδικούν 270 εκλέκτορες και παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να καθυστερήσουν ο Αμερικανός πρόεδρος… «βλέπει» νίκη, με αποτέλεσμα να δέχεται παρεμβάσεις- επισημάνσεις από το facebook και το twitter!

Αμερικανικές εκλογές 2020: Θρίλερ για γερά νεύρα στις πολιτείες «κλειδιά»

«Είμαστε μεγάλοι, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Δε θα τους αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να ψηφίσει αφού κλείσουν οι κάλπες». Αυτή ήταν η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, στην οποία τοποθέτησε προειδοποιητική σήμανση το twitter.

Tο Twitter τοποθέτησε την εξής σήμανση στο tweet του Αμερικανού προέδρου: «Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία».

Το Facebook επισήμανε επίσης μια δημοσίευση του Τραμπ που έγραφε: «Είμαστε μεγάλοι». Το κοινωνικό μέσο δικτύωσης είπε ότι «τα τελικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από τα αρχική καταμέτρηση των ψήφων καθώς θα συνεχιστεί για ημέρες ή και εβδομάδες». Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο Τραμπ είπε ότι θα προβεί σε δηλώσεις και πρόσθεσε: «Μια μεγάλη Νίκη!». Το Facebook δήλωσε ότι «οι ψήφοι μετρούνται ακόμη. Ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ για το 2020 δεν έχει προβλεφθεί».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top