Κορωνοϊός: Αμερικανίδα αντιμέτωπη με φυλάκιση 10 ετών - Κόλλησε 23 άτομα

Συμμετείχε σε πάρτι στη Βαυαρία μετά την επιστροφή της από την Ελλάδα

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 10 ετών είναι μία Αμερικανίδα που κόλλησε κορωνοϊό τουλάχιστον 23 άτομα σε πάρτι στη Βαυαρία και εξέθεσε σε κίνδυνο ακόμη 710. Η νεαρή ασυνείδητη είχε συμπτώματα όταν επέστρεψε από διακοπές στην Ελλάδα, ωστόσο κυκλοφορούσε κανονικά αντί να περιμένει πρώτα τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Αγγλία: Πρόστιμο μαμούθ σε 19χρονο για διοργάνωση πάρτι

Η Γιασμίν έπεσε στην αγκαλιά των φίλων της, αδιαφορώντας για το αν είναι υγειονομική βόμβα. Παρόλο που επέστρεψε από την Ελλάδα με συμπτώματα δεν πτοήθηκε και πήγες σε πάρτι, πριν να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ της.

Βρετανία: Μαθητές πήγαν στη Ζάκυνθο και γύρισαν με κορωνοϊό

Η 26χρονη, όμως, δε σταμάτησε. Μετά τα ξέφρενα πάρτι με τίτλο «Ρόνα» από το κορόνα που είναι ο κορωνοϊός, πήγε κανονικά στο ξενοδοχείο που εργάζεται. Η ειρωνεία είναι ότι διοργάνωσε και ένα συνέδριο για μια κορυφαία αμερικανική στρατιωτική εταιρεία σχετικά με την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου. 

Λίγες μέρες μετά το τεστ της βγήκε θετικό. Έστειλε ένα γραπτό μήνυμα σε άλλους συναδέλφους της που βρίσκονταν μαζί της στα πάρτι ισχυριζόμενη ότι «δεν ήξερε ότι είχε τη ρόνα όταν έβγαιναν» 

Το ξενοδοχείο, το οποίο ενθάρρυνε «μια κουλτούρα απόκρυψης» του κορωνοϊού έχει πλέον κλείσει για δύο εβδομάδες. Η 26χρονη είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top