Μαντλίν: Αποφυλακίζεται ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνισή της

Μπορεί και το Σαββατοκύριακο - Πρόκειται για 43χρονο Γερμανό παιδόφιλο

Κίνδυνος υπάρχει να αποφυλακιστεί μέσα στο σαββατοκύριακο, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, ο 43χρονος Γερμανός Κρίσιταν Μπρίκνερ, που φέρεται να είναι ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν τον Μάιο του 2007.

Μικρή Μαντλίν: «Οι γονείς της γνώριζαν τον παιδόφιλο που την απήγαγε»

Η Μαντλίν Μακάν μόλις 3 ετών εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, από το δωμάτιο ξενοδοχείου, στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, όπου παραθέριζε με τους γονείς της και την αδελφή της, ενώ εκείνοι δειπνούσαν στο ξενοδοχείο με φίλους.

Πλέον, χτες, ο εισαγγελέας του Μπράουνσβιγκ Χανς στη Γερμανία Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε: «Το γραφείο του εισαγγελέα στο Μπράουνσβιγκ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι θεωρούμε πως το κορίτσι είναι νεκρό».

Σε αναμμένα κάρβουνα οι γονείς της Μαντλίν: Στενεύουν τα περιθώρια για να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή

Πρόκειται για τον διαβόητο παιδόφιλο και βιαστή Κρίστιαν Μπρέκνερ, ο οποίος σύμφωνα με το Spiegel, έχει 17 καταδίκες στη Γερμανία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, παιδική πορνογραφία, επιθέσεις, διαρρήξεις, κλοπές, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και διακίνηση ναρκωτικών. Το πρώτο του αδίκημα το διέπραξε στα 15 του χρόνια. Μπαινόβγαινε στην φυλακή, όπου και βρίσκεται πάλι αυτή την περίοδο μετά την σύλληψη του στο Μιλάνο, καθώς είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανής, η οποία δήλωνε χτες στα ΜΜΕ, με αφορμή τη διαρροή του ονόματός του στον Τύπο, πως ο Μπρέκνερ ένιωθε ηδονή βασανίζοντάς την.

«Η μικρή Μαντλίν ζει μαζί με τους απαγωγείς της στην Πορτογαλία»

Και τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσε τότε ο Μπρέκνερ, ένα τροχόσπιτο μάρκας Volkswagen και μία Jaguar, βρίσκονται σήμερα στην κατοχή της γερμανικής αστυνομίας. Ο ύποπτος, λέει η γερμανική αστυνομία, διέμενε στο Αλγκάρβε το διάστημα 1995-2007 και επί σειρά ετών σε ένα σπίτι κοντά στην Πράια ντα Λουζ.

Μάλιστα, συμφωνα με την Daily Mail, στη δέκατη επέτειο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τον Μάιο του 2017, φέρεται να είχε ομολογήσει σε φίλο του πως ήξερε όλα όσα έχουν συμβεί στο κορίτσι. Μάλιστα την ώρα που του έδειχνε βίντεο να βιάζει μια άλλη γυναίκα του ομολογούσε πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Οι γονείς της Μαντλίν δεν χάνουν την ελπίδα τους.

Στο άκουσμα της είδησης πως πλέον έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων ο 43χρονος, οι γονείς της Μαντλίν Μακάν δηλώνουν ότι δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα ότι ζει το παιδί τους.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Δεν είναι ο μασκοφόρος παιδόφιλος ο κύριος ύποπτος

«Η Κέιτ και ο Γκέρι αισθάνονται ότι πιθανόν να είναι πολύ σημαντικό», είπε στο BBC radio ο Κλάρενς Μίτσελ, ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Μακάν. «Δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ελπίδα ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά είναι ρεαλιστές», πρόσθεσε.
«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, θέλουν να γνωρίζουν τι συνέβη στην κόρη τους για να έχουν ειρήνη και να παραπεμφθεί όποιος είναι υπεύθυνος (για την εξαφάνιση) στη δικαιοσύνη» είπε ο Μίτσελ.

Δείτε όλο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top