Κωνσταντινούπολη: Με έκτακτη πτήση επαναπατρίζονται οι Έλληνες πολίτες

Η ανακοίνωση του Γενικού Προξενείου

Κωνσταντινούπολη

Με έκτακτη πτήση της Aegean επαναπατρίζονται αύριο από την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πολίτες αλλά και πολίτες τρίτων χωρών με ελληνική άδεια διαμονής, πoυ θέλουν να επιστρέψουν στη χώρα μας μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 οι θάνατοι στη Γαλλία – 60.000 κρούσματα στις ΗΠΑ

Με ανακοίνωσή του, το Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης αναφέρει πως την Πέμπτη 26.03.2020 και ώρα 17:20 (τοπική) πρόκειται πραγματοποιηθεί έκτακτη πτήση της Aegean για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών και πολιτών τρίτων χωρών με ελληνική άδεια διαμονής, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα στις Ελληνικές Αρχές στην Τουρκία.

Το Γενικό Προξενείο τονίζει πως οι Έλληνες πολίτες που θέλουν να επιστρέψουν, θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 15:00 (τοπική) το αργότερο. 

Σημειώνεται ότι η αεροπορική εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους στα δηλωθέντα στοιχεία για τις επιμέρους διαδικαστικές ενέργειες περί πληρωμής και συναφή ζητήματα. 

Ιερουσαλήμ: Κλείνουν ο Πανάγιος Τάφος και οι συναγωγές λόγω κορωνοϊού

Σε περίπτωση εκδήλωσης επιθυμίας ύστατης στιγμής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Αρχή μας είτε τηλεφωνικώς στο 02123938290-1-2-4 είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο grgencon.kon@mfa.gr έως αύριο 26.06 και ώρα 12:00 (τοπική), αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική δ/νση, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας ανάλογα με ποιο θα ταξιδέψουν). Οίκοθεν νοείται ότι για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον την τελευταία στιγμή ισχύουν όλα τα ανωτέρω.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για επικοινωνία σε ώρες εκτός λειτουργίας της Προξενικής Αρχής είναι 00905436819982.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top