Γαλλία: Σεξουαλικό σκάνδαλο «παραιτεί» υποψήφιο Δήμαρχο, εκλεκτό του Μακρόν

Θα τον αντικαταστήσει γυναίκα υπουργός

Η Ανιές Μπουζέν θα αντικαταστήσει τον έως τώρα υποψήφιο Μπενζαμέν Γκριβό, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα του εξαιτίας σεξουαλικού σκανδάλου που αποκάλυψε Ρώσος ακτιβιστής και συγκλονίζει τη Γαλλία.

Σκάνδαλο Weinstein: Η σύζυγός του ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για τη σκοτεινή του πλευρά!

Ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στέρησε από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της Γαλλίας, Μπενζαμίν Γκριβό την διεκδίκηση της δημαρχίας του Παρισιού.

Το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Γκριβό και έστειλε σε μια 29χρονη φοιτήτρια, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ρώσος Πιτ Παβλένσκι, που ζει εξόριστος στο Παρίσι και φέρεται να έχει σχέση με τα Κίτρινα Γιλέκα και την ακροαριστερά.

Σκάνδαλο Επστάιν: Τι κατέθεσαν στο δικαστήριο οι γυναίκες-θύματα βιασμού

«Ένα άτομο με αυτές τις διαταραχές ανέλαβε την ευθύνη των γεγονότων, αλλά δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος με δεδομένο το κόστος της επιχείρησης, της γνώσης της γαλλικής γλώσσας, δεν μπορεί να είναι μόνος», δήλωσε ο Ρισάρ Μαλκά, δικηγόρος του Μπενζαμέν Γκριβό.

 Ο Πιοτ Παβλένσκι δήλωσε πως δημοσίευσε το βίντεο για να καταγγείλει την υποκρισία του Γκριβό που είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Ποιος πραγματικά είναι ο Μπενζαμέν Γκριβό

Ο Μπενζαμέν Γκριβό είναι ένας υποψήφιος που έκανε εκστρατεία με υπερβολικά ψέματα. Με μια υπερβολική υποκρισία. Μια εκστρατεία όπου χρησιμοποιεί την γυναίκα και τα παιδιά του.

Ο Παβλένσκι, που απειλεί να δημοσιεύσει βίντεο με ανάρμοστες συμπεριφορές και άλλων πολιτικών, φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 29χρονη φοιτήτρια.

Κι οι δυο τους συνελήφθησαν, καθώς η μετάδοση βίντεο χωρίς τη συναίνεση του δημιουργού αποτελούν στη Γαλλία ποινικά αδικήματα. Σε δηλώσεις του ο Μακρόν κατηγόρησε ανοιχτά τη Ρωσία για την δημοσίευση του ροζ βίντεο.

Συνελήφθη η 29χρονη

Η σύντροφος του Πιοτρ Παβλένσκι συνελήφθη, κατηγορούμενη για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και για δημοσίευση φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

 


    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top