Φρίκη στον Παναμά: Βρέθηκε ομαδικός τάφος με σορούς παιδιών

Είχαν απαχθεί από θρησκευτική σέκτα

ομαδικός τάφος

Έναν ομαδικό τάφο σε κοινότητα αυτοχθόνων στον Παναμά εντόπισαν οι αρχές, αφού προηγουμένως είχαν απελευθερώσει 15 ανθρώποθς που είχαν απαχθεί από θρησκευτική σέκτα. 

 

 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στον τάφο βρέθηκαν επτά πτώματα, τα έξι από τα οποία ανήκαν σε παιδιά, πληροφορία που επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελία.

Όπως έγινε γνωστό, μερικές ώρες πριν το μακάβριο εύρημα, αστυνομικοί είχαν απελευθερώσει 15 ανθρώπους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από μέλη θρησκευτικής σέκτας στο καντόνι Νιγκάμπε Μπουγκλέ. Πρόκειται για μια δυσπρόσιτη περιοχή των αυτοχθόνων που βρίσκεται περίπου 250 χλμ. από την παναμαϊκή πρωτεύουσα. 

Οι διασωθέντες είχαν στα σώματά τους σημάδια από χτυπήματα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας. Ανάμεσά τους ήταν επτά παιδιά και δύο έγκυες γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δέκα μέλη της σέκτας La Nueva Lux de Dios. Δύο άνθρωποι που νοσηλεύθηκαν πρόσφατα σε νοσοκομείο της γειτονικής επαρχίας Βεράγκας ανέφεραν πως η σέκτα επιδίδεται στην πρακτική των εξορκισμών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top