Αιματηρό περιστατικό στη London Bridge: Νεκρός ο δράστης-Πολλοί τραυματίες

Φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών

Βίντεο από Reuters- Iσχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σημείο 

Αποκλεισμένη είναι η  Γέφυρα του Λονδίνου και η γύρω περιοχή μετά από περιστατικό με δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι. Σύμφωνα με το skynews, ο ύποπτος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, που έσπευσαν στο σημείο. Ο δράστης άρχισε να επιτίθεται με το μαχαίρι, πριν ακινητοποιηθεί από τις αρχές. 

Αρκετές ώρες αργότερα, το Λονδίνο εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση συναγερμού- φώτο AP

Ο Guardian αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης έφερε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό.

Αστυνομία και περαστικοί βοηθούν τραυματία- φώτο ΑP

Λονδίνο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν τον δράστη

Οι άνδρες της αστυνομίας ακινητοποιούν και περνούν από έλεγχο ύποπτο- φώτο ΑP

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν περισσότεροι από δέκα πυροβολισμοί. Τα βίντεο στα social media δείχνουν πληθώρα ασθενοφόρων να σπεύδουν στο σημείο, ενώ οι σειρήνες των περιπολικών είναι οι μόνες που ακούγονται στο κεντρικό σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας. Άλλα δείχνουν τη στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν τον δράστη, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος.

Ααθενοφόρα και οχήματα της αστυνομίας στο σημείο- φώτο AP

Τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν πως η αστυνομία αντιμετωπίζει το αιματηρό περιστατικό ως «τρομοκρατική ενέργεια».

H κυκλοφορία στη Γέφυρα του Λονδίνου έχει διακοπεί- φώτο AP

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος του BBC, John McManus, δήλωσε ότι είδε μια ομάδα ατόμων να εμπλέκονται σε καβγά, κοντά στη γέφυρα. Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και ακούστηκαν πυροβολισμοί, είπε.

 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top