Πύθωνας στραγγάλισε 36χρονη - Τη βρήκαν με το ερπετό γύρω από τον λαιμό της

Είχε συλλογή από φίδια

Η 36χρονη που στραγγαλίστηκς από πύθωνα

Νεκρή με έναν πύθωνα τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της εντοπίστηκε μία 36χρονη γυναίκα σε σπίτι στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπου φιλοξενούνταν 140 ερπετά.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της άτυχης γυναίκας έδειξε ότι η Λόρα Χερστ στραγγλίστηκε από τον πύθωνα μήκος 2,3 μέτρων, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των δικτυωτών ερπετών που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα σε μήκος φίδια στον κόσμο.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο ακατοίκητο σπίτι το οποίο επισκεπτόταν περίπου δύο φορές την εβδομάδα η 36χρονη προκειμένου να φροντίσει τα ερπετά. Σύμφωνα με τις Αρχές, από τα 140 φίδια που βρίσκονταν στο οίκημα που ανήκει στον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Ντον Μάνσον,  τα 20 ήταν της Λόρα Χερστ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η 36χρονη το τελευταίο διάστημα έτρεχε τις διαδικασίες διαζυγίου από τον σύζυγό της, ενώ τα φίδια αποτελούσαν κομμάτι των διαπραγματεύσεων για τον διαχωρισμό της οικογενειακής περιουσίας.Όπως εξήγησε ο ίδιος, η Λόρα ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, που είχε πάθος με τα φίδια.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ο θάνατος της Χερστ είναι ένα «τραγικό δυστύχημα», είπε στην εφημερίδα ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, ο οποίος ήταν αυτός που ανακάλυψε το πτώμα.

Σύμφωνα με τις Αρχές η 36χρονη απλά πήγε στο οίκημα να τσεκάρει τα φίδια της, για ανεξήγητο λόγο έβγαλε ένα από αυτά έξω, και άρχισε να κάνει ό,τι κάνουν συνήθως οι άνθρωποι με τα φίδια, μόνο που είχε τραγική κατάληξη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top