Σάλος στα βρετανικά ΜΜΕ με την εξαφάνιση της 34χρονης στην Ικαρία

«Πολλές ομοιότητες στην υπόθεση της Νάταλι με την Σούζαν Ίτον»

Τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης και κυρίως των βρετανικών κάνει η είδηση της εξαφάνισης της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία.

Ικαρία: Κανένα ίχνος της 34χρονης αστροφυσικού-«Χτενίζουν» ολόκληρο το νησί

Τα βρετανικά μέσα στην πλειοψηφία τους αναφέρονται στις ομοιότητες που έχουν οι υποθέσεις της Σούζαν Ίτον και της Νάταλι. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για επιστήμονες που χάθηκαν ενώ έκαναν ενώ έκαναν τζόκινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ελληνικά νησιά.
Guardian - Σούζαν Ίτον: «Στην Κρήτη υπάρχει τεράστιο αίσθημα ενοχής και ντροπής»

Το Sky News αναφέρει ότι γίνονται εντατικές έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στις οποίες συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, η ακτοφυλακή αλλά και ένα ελικόπτερο με θερμικές κάμερες.

Θρίλερ στην Ικαρία: Οι φωνές στο δωμάτιο και η μαρτυρία της καμαριέρας

Ο Independent τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο του: «Αγνοείται δεύτερη επιστήμονας ενώ έκανε τζόκινγκ σε ελληνικό νησί», κάτι που υπογραμμίζουν και οι Times του Λονδίνου θυμίζοντας την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία «έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας και πέταξαν τη σορό της σε ένα μπούνκερ των Ναζί στην Κρήτη τον περασμένο μήνα».

O Guardian αναφέρει ότι έχουν σταλεί και επιθεωρητές της αστυνομίας από τη Σάμο για να αναλάβουν τα ηνία της έρευνας για την εξαφάνιση της Νάταλι Κρίστοφερ.

Εξαφάνιση Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ζευγαριού

Η Daily Mail σημειώνει ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, όπου έμενε η Βρετανίδα με τον Κύπριο σύντροφό της, επεσήμανε ότι το κινητό της γυναίκας χτυπά, αλλά δεν απαντά κανείς. Ενώ περιέγραψε την Κρίστοφερ και τον σύντροφός της ως «ένα καλό ζευγαράκι», τονίζοντας ότι δεν είδε σημάδια έντασης στις σχέσεις των δύο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top