Και όμως: Ο Άγιος Βασίλης ζητά να του «δώσουμε» κάτι για τα Χριστούγεννα

Ποιο είναι το μήνυμά που στέλνει από τo Ροβανιέμι της Φινλανδίας

Δείτε στο video το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Άγιου Βασίλη

«Βοηθήστε τη φύση». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Άγιος Βασίλης, μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, λίγο πριν ανέβει στο έλκηθρό του για να μοιράσει τα δώρα, ζήτησε από όλους μας ένα «δώρο».

«Τα παιδιά που μου στέλνουν γράμματα, εύχονται για παράδειγμα, υγεία και ευτυχία για τους γονείς και τις οικογένειές τους. Μου ζητάνε επίσης να θυμάμαι όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Αλλά όπως ξέρετε, εκτιμώ επίσης αξίες όπως η ευγένεια, η χαρά, η φιλία και η αγάπη στη φύση. Η φίλη μας η φύση, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα εδώ και καιρό. Πλέον μπορούμε όλοι να της δώσουμε ένα δώρο. Να τη βοηθήσουμε. Σας εύχομαι καλά χριστούγεννα!»

Και μπορεί ο Άγιος Βασίλης να ξεκινά το μακρύ του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα του, όμως το χωριό του στο Ροβανιέμι, έχει «πλημμυρίσει» από χιλιάδες επισκέπτες.

Άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο έχουν σπεύσει στη Λαπωνία για να δουν από κοντά τον αγαπημένο Άγιο των Παιδιών και τους ταράνδους του.

Αυτή την περίοδο της χρονιάς, ο Άγιος Βασίλης λαμβάνει περίπου 30.000 γράμματα σε καθημερινή βάση, από παιδιά σε όλο τον κόσμο, ενώ το τοπικό ταχυδρομείο γεμίζει από τουρίστες που θέλουν να στείλουν τα χαιρετίσματά τους από το Ροβανιέμι, «επισφραγισμένα» με το γραμματόσημο του Αρκτικού κύκλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top