Brexit: Πρόταση μομφής κατά της Μέι - Συγκεντρώθηκαν οι 48 υπογραφές

Τι μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ

Μέι

Πρώτη δημοσίευση: 11:37

Οι απαιτούμενες 48 επιστολές βουλευτών των Τόρις για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BrexitCentral που επικαλείται αξιόπιστη πηγή.

Σύμφωνα με τον Independent, κυβερνητικά στελέχη κλήθηκαν στη Βουλή, καθώς τους ζητήθηκε να ακυρώσουν όλα όσα έχουν προγραμματίσει για σήμερα, ενώ στη Ντάουνινγκ Στριτ φέρεται να βρίσκεται ο Τζούλιαν Σμιθ, σημαίνον στέλεχος της κυβέρνησης. 

Kαταρρέει η Μέι: Και τέταρτη παραίτηση Υπουργού για το Brexit

Η Τερέζα Μέι δείχνει να παραπαίει μετά από τη συμφωνία για το Brexit, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί της παραιτήθηκαν την Πέμπτη.

Επίσης την Παρασκευή τα στελέχη του DUP, του συντηρητικού κόμματος της Βόρειας Ιρλανδίας που τη στήριζε μετά τις τελευταίες εκλογές, ζήτησαν την παραίτησή της. 

Σύμφωνα με την Telegraph το DUP απείλησε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων και πρόσθεσε ότι η υποστήριξή του προς τους Τόρις εφεξής «εξαρτάται από το ποιος θα είναι στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος».

Περισσότερα σε λίγο…
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top