«Ξενάγηση» από αέρος στο νησί Sentosa όπου θα συναντηθούν Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν

Eντυπωσιακές εικόνες λίγο πριν τη Σύνοδο της Σιγκαπούρης

Αφού πέρασε από «40 κύματα» τελικά η πολυαναμενόμενη Σύνοδος της Σιγκαπούρης μεταξύ του Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί τοπική ώρα (04:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας).

Λίγο πριν την ιστορική συνάντηση των δυο ηγετών, το φως της δημοσιότητας βλέπουν εναέριες εικόνες από το νησί Sentosa στη Σιγκαπούρη όπου βρίσκεται το υπερπολυτελές θέρετρο στο οποίο θα «τα πουν» από κοντά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι επίσημο: Ακυρώθηκε για να γίνει τελικά στις 12 Ιουνίου η συνάντηση Κιμ Τραμπ

Περίπου 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, το νησί Sentosa είναι φημισμένο για τις ατελείωτες παραλίες του, τα γήπεδα του golf (αγαπημέν άθλημα του Τραμπ) αλλά και τα πάρκα ψυχαγωγίας.

Στο Capella Hotel όπου θα συναντηθούν Κιμ και Τραμπ, βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα αξιωματούχο της Βόρειας Κορέας που συζητούν και κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες με ομάδα των ΗΠΑ που έχει σταλεί στο υπερπολυτελές θέρετρο γι΄αυτόν τον σκοπό.

Άλλωστε το εν λόγω ξενοδοχείο εκτός από την πολυτέλεια και τις ανέσεις του, επιλέχτηκε και για έναν άλλο λόγο. Είναι κατάλληλο για συναντήσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ πολιτικών ή επιχειρηματιών, προσφέροντας πέρα από φοβερές υπηρεσίες και μεγάλη διακριτικότητα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top