O Πούτιν και η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα-Είναι αυτή η νέα του σύντροφος;

Το «λάθος» του Ρώσου Προέδρου πρόδωσε τον έρωτά του (video)

To γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φαίνεται στα πλάνα να κρύβει μια γυναίκα με κόκκινο φουστάνι.

Την ώρα που την προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου περιβάλλει το απόλυτο μυστήριο (κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την προσωπική του ζωή, πόσα παιδιά έχει, με ποιες γυναίκες κ.τ.λ), τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν πως ο Πούτιν… «την πάτησε» και αυτή τη φορά σύστησε σε όλο τον κόσμο κατά λάθος, τη νέα του σύντροφο.

Το video «μιλά» από μόνο του, καθώς σε αυτό διακρίνεται το Mercedes τζιπ που οδηγεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο περνά την πύλη του περιβόλου της εκκλησίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατεβαίνει και αμέσως ανοίγει την πίσω πόρτα. Με το που ανοίγει η πόρτα διακρίνεται μια γυναικεία φιγούρα που κρατά μια κόκκινη τσάντα, ωστόσο κανείς δεν έμαθε ποτέ ποια ακριβώς είναι, αφού ο Ρώσος πρόεδρος με το που ανοίγει την πόρτα αλλάζει αστραπιαία άποψη και την κλείνει ξανά.

Tα διεθνή ΜΜΕ, σχολιάζουν πως αυτό συνέβη επειδή η γυναίκα με την κόκκινη τσάντα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ του Ρώσου προέδρου, είχε διακρίνει την παρουσία της κάμερας και για αυτό αντέδρασε έτσι. Αν ισχύει πάντως, τότε σίγουρα πρόκειται για κάποια γυναίκα που έχει τεράστια επιρροή στον Ρώσο πρόεδρο αφού την εντολή της την υπάκουσε αμέσως. Αστραπιαία, καλύτερα.

Τι απαντά σε όλα αυτά ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ;

Έδωσε μια τελείως… διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι στο πίσω κάθισμα καθόταν άνδρας της προσωπικής φρουράς του Ρώσου Προέδρου ο οποίος και κρατούσε το σακάκι του με το οποίο εμφανίστηκε λίγο αργότερα ο Πούτιν στον πατριάρχη Κύριλλο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top