ΛΟΝΔΙΝΟ ALERT: Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic» εξαιτίας ύπαρξης «απειλής»

Σοκαρισμένοι οι ηθοποιοί και το κοινό της παράστασης που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη

ΛΟΝΔΙΝΟ ALERT: Εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic»

Νέος συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο,καθώς εκκενώθηκε το θέατρο «Old Vic», έπειτα από ενημέρωση της αστυνομίας για «ύπαρξη απειλής».

Όπως διαβάζουμε στη «Daily Mail», την ώρα εκείνη σε εξέλιξη ήταν η παράσταση «Woyzeck» (ένα έργο για το Βερολίνο του 1980 κατά την διάρκρια του Ψυχρού Πολέμου), με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό του «Star Wars», John Boyega.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε φόβος για τοποθέτηση βόμβας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εκκενώσουν το θέατρο και να βγάλουν έξω τους σοκαρισμένους ηθοποιούς και το κοινό της παράστασης.

Η αστυνομία φέρεται να είπε στον τρομοκρατημένο κόσμo που ανέρχεται σε περίπου 1.000 άτομα, πως υπήρχαν «ανησυχίες» για κάτι που εντοπίστηκε στο θέατρο.

«Άνθρωποι από το θέατρο μπήκαν στην αίθουσα και ο διευθυντής μας ανακοίνωσε ότι η παράσταση τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχει έκτακτη ανάγκη και θα πρέπει να εκκενωθεί το κτήριο. Ο Μπογέγκα βγήκε έξω στο δρόμο μαζί μας. Έγιναν όλα γρήγορα και αποτελεσματικά, αν και όλοι ήμασταν τρομοκρατημένοι», είπε στην Daily Mail ένας θεατής. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που εκκένωσαν το κτήριο, αλλά και τα γειτονικά καταστήματα και καφετέριες. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top