Τα βλέμματα στην Πρώτη Κυρία της Αργεντινής- Σαν ξερολούκουμο την κοίταζε ο Τραμπ! ΒΙΝΤΕΟ

Ποια είναι η Τζουλιάνα Αγουάντα-Πρώτη ανάρτηση: 28-04-2017 13:56

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο Πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, επισκέφθηκε με τη σύζυγό του, Τζουλιάνα Αγουάντα, το ζεύγος Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Εκεί τους υποδέχτηκαν περιχαρείς ο Ντόναλντ και η Μελάνια, με αγκαλιές, φιλιά και πόζες στον φωτογραφικό φακό.

Μπορεί η Μελάνια να τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων, των στυλιστών και των γυναικών παγκοσμίως, με το πανάκριβο, στρατιωτικό σύνολό της, το βλέμμα του Προέδρου των ΗΠΑ, όμως, τράβηξε η πανέμορφη και φλογερή Τζουλιάνα.  

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, διακρίνεται η εντύπωση που προκάλεσε η κυρία Αγουάντα στον Τραμπ.

 

Ποια είναι, όμως, η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής;

Με καταγωγή από το Λίβανο και τη Συρία, η Τζουλιάνα, 43 ετών σήμερα, δούλευε ως μοντέλο (έχει χαρακτηριστικό τύπο στις γυναίκες, όπως φαίνεται, ο Τραμπ), ενώ ανέλαβε κι «απογείωσε» την επιχείρηση υφασμάτων που είχαν ιδρύσει οι γονείς της. Πολλές φορές, τα ΜΜΕ και οι συντάκτες μόδας έχουν παρομοιάσει το στυλ της Τζουλιάνα με εκείνο της Τζάκι Κένεντι. 

Με τον σύζυγό της, που την περνάει 15 χρόνια, έχουν ένα παιδί, ενώ η Τζουλιάνα έχει ακόμα ένα από τον πρώτο της γάμο. Ο Μάκρι "κεραυνοβολήθηκε" μόλις την είδε και παράτησε την τότε σύντροφό του, με την οποία μετρούσαν πολλά χρόνια μαζί, για εκείνη. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αποδίδει ο σύζυγός της στην...κρεβατοκάμαρα, η νυν Πρώτη Κυρία της Αργεντινής έδωσε την αφοπλιστική απάντηση: "Δεν βλέπετε πόσο χαρούμενη δείχνω;". 

Αξίζει να αναφερθεί ότι Μάκρι και Τραμπ γνωρίζονται ήδη πολλά χρόνια, ως επιχειρηματίες, έχοντας στο ενεργητικό τους επιτυχημένες μεταξύ τους συνεργασίες. Το ενδιαφέρον του Αμερικανού Προέδρου, όμως, τράβηξε η σύζυγος Μάκρι, με το ταπεραμέντο της και την εξωτική της ομορφιά.

Φήμες που θέλουν τη Μελάνια έξαλλη, προς το παρόν είναι ανεπιβεβαίωτες.

Πάντως ο Τραμπ φρόντισε να διαλαλήσει την αγάπη του για τη σύζυγό του με ένα ευχετήριο Twitter για τα 47α γενέθλιά της. Χρόνια πολλά στην Πρώτη μας Kυρία έγραψε.

Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Βαριά η ...προεδρική καλογερική για τον Ντόναλντ Τραμπ. Τι κι αν είναι ο πλανητάρχης ο οποίος κρατά τις τύχες των λαών στα χεριά του; Τι κι αν βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή του και το λέει.

«Αγαπούσα την προηγούμενη ζωή μου. Είχα τόσα πολλά πράγματα να προχωρούν. Στην πραγματικότητα έχω περισσότερη δουλειά από ότι στην προηγούμενη ζωή μου. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο. Μου λείπει η παλιά μου ζωή».

ΟΙ ΣΙΜΣΟΝΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Τα έργα και οι...100 μέρες της προεδρίας Τραμπ δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητη την οικογένεια Σίμσον....τη γνωστή αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων. Το καυτηρίασαν καταλλήλως.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top