Αποχαιρετισμός μέσω… Instagram για Μέρκελ - Ομπάμα-Τι έφαγαν στο τετ α τετ δείπνο τους

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

​Tελευταίος σταθμός στη μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία του Μπαράκ Ομπάμα ήταν το Βερολίνο όπου και συναντήθηκε με την Γερμανίδα Καγκελάριο.

merkel_obama_berlin_532_355.jpg

Όλα όσα είδαμε από τη γερμανική πρωτεύουσα μαρτυρούν πως ο Ομπάμα σίγουρα θα… λείψει στην Μέρκελ η οποία φρόντισε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τον λογαριασμό της Καγκελαρίας από το Instragram, με τον Αμερικανό πρόεδρο να βρίσκει την ευκαιρία να πλέξει (ξανά) το εγκώμιο στην Μέρκελ.

2.jpg

‘Ετσι ο επίσημος λογαριασμός της καγκελαρίας γέμισε... φωτογραφίες από τις συναντήσει της Μέρκελ με τον Μπαράκ Ομπάμα. ,Φωτογραφίες από το δείπνο για δυο που είχαν λίγο αφού έφτασε στο Βερολίνο ο Αμερικανός πρόεδρος, από την συνάντησή τους με τα επιτελεία τους, από την επίσημη υποδοχή του Ομπάμα καθώς και από το παρασκήνιο της συνέντευξης που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην καγκελαρία.

Όσο για τί έφαγαν; Κότσι. λουκάνικα, μηλόπιτα και φυσικά μπύρα!

3.jpg

Από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα, σε ένα πε��τάλεπτο μήνυμά του αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Μέρκελ όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας μάλιστα πως είναι μια «από τις σημαντικότερες συμμάχους» του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

5.jpg

«Έχει χαρακτηριστικά που υπηρετούν σωστά όχι μόνο τη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Είναι ειλικρινής, δυνατή, δουλεύει, ξέρει τα ζητήματα, είναι πειθαρχημένη και αντανακλά τους δεσμούς που μοιράζονται Γερμανοί και Αμερικανοί για τη δημοκρατία, τις αγορές και την επιθυμία να εξασφαλίσει πως τα ανθρώπινα δικαιώματα και η προσωπική αξιοπρέπεια θα γίνονται σεβαστά όχι μόνο στις χώρες μας αλλά και σε όλο τον κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μπαράκ Ομπάμα για την Μέρκελ.

merkel_obama_berlin1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top