Θα σας κόψει την ανάσα: 3χρονος οδηγεί το αυτοκινητάκι του σε λεωφόρο-Περνά ξυστά από τα αμάξια

Δείτε το σοκαριστικό απόσπασμα σε βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα 3χρονο αγόρι να οδηγεί το μικρό του κίτρινο παιδικό σε έναν αυτοκινητόδρομο σε πόλη της ανατολικής Κίνας.

«Ήταν πολύ επικίνδυνα με πολλά μεγάλα οχήματα γύρω του, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα αμέσως προς το μέρος του και τον πήρα στην άκρη του δρόμου», δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV ο Γου Φενγκ, ο αστυνομικό�� που έσπευσε να σώσει το αγόρι και έχει ανακηρυχθεί ήρωας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Στις εικόνες που μετέδωσε το CCTV φαίνεται το αγοράκι, περίπου 3 ετών, να κινείται αμέριμνο σε έναν γεμάτο αυτοκινητόδρομο αντίθετα από τη ροή των αυτοκινήτων πάνω σε ένα μικρό, πλαστικό, κίτρινο αυτοκινητάκι την ώρα που οχήματα, μεγαλύτερα και μικρότερα, στρίβουν για να το αποφύγουν.

Στην αρχή του βίντεο δίπλα από το αγοράκι περνά μόνο ένας περαστικός και μια μοτοσικλέτα, όμως σύντομα αρχίζει να πυκνώνει η ροή των αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα το αγόρι μετακινείται από την άκρη του δρόμου όπου βρισκόταν προς τη μέση του οδοστρώματος χωρίς να φαίνεται τρομαγμένο.

Έπειτα από περίπου 30 δευτερόλεπτα ένας αστυνομικός σπεύδει στο σημείο, σκύβει κα�� πιάνει το αγόρι και αφού έχει μια σύντομη συνομιλία μαζί του το παίρνει στην άκρη του δρόμου.

Πάντως το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως εξαιτίας της στάσης των οδηγών που περνούν δίπλα από το παιδί χωρίς να αντιδρούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top