Ο ορισμός της ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! Μητέρα και γιος έχουν σχέση και θέλουν να… κάνουν παιδί

Τί λένε οι ίδιοι για την... ερωτική τους έλξη

​Το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης, μας κάνει να πιστεύουμε πως ναι, τα έχουμε δει όλα!

Η 51χρονη Kim West έχει σχέση με έναν 32χρονο άνδρα και θέλουν να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδί. Όχι, το περίεργο της ιστορίας δεν είναι η διαφορά ηλικίας. Αλλά το ότι αυτός ο άνδρας είναι ο 32χρονος γιος της Ben Ford! Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Την ιστορία τους δημοσιεύει η εφημερίδα New Day, με τους ίδιους να εξηγούν πώς ξεκίνησαν όλα.

ερτηετρτρη.jpg

Όλα ξεκίνησαν πριν από 32 χρόνια, όταν η 51χρονη έφερε στον κόσμο τον γιο της και «αναγκάστηκε» -όπως λέει- να τον δώσει για υιοθεσία μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Ξανασυναντήθηκαν το 2013 όταν ο γιος που έμενε στις ΗΠΑ, έστειλε ένα γράμμα στη βιολογική του μητέρα. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν ένιωσαν ερωτική έλξη, όπως αποκαλύπτουν και από τότε είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, ο Ben χώρισε τη γυναίκα του για να είναι μαζί με την μητέρα του.

Σε όσους επικρίνουν τη σχέση τους, εκείνοι απαντούν ότι δεν πρόκειται για αιμομιξία. Αντ’ αυτού ισχυρίζονται ότι είναι «γενετική σεξουαλική έλξη», ένας όρος που χρησιμοποιείται για τους συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον μετά τη πρώτη συνάντησή τους σε ενήλικη ηλικία.

ερυξςευξςρυξ.jpg

Το ζευγάρι άρχισε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία πριν συναντηθεί, με την μητέρα να λέει ότι ένιωσε ότι ήταν σαν να γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Η 51χρονη αποφάσισε να ψάξει στο διαδίκτυο γι’ αυτή την παράξενη έλξη και διαπίστωσε ότι πρόκειται τη γενετική σεξουαλική έλξη και ανακουφίστηκε, όπως λέει.

ρςετηρετξη.jpg

Στη συνέχεια το ζευγάρι συμφώνησε να συναντηθεί σε ένα ξενοδοχείο και εκεί ξεκίνησε η σχέση τους. Η μητέρα και ο γιος αποφάσισαν να ξεκινήσουν, όπως αποκαλύπτουν, τη νέα τους ζωή με τη βοήθεια ενός άλλου ζευγαριού που είχε επίσης «Γενετική σεξουαλική έλξη», ενώ θέλουν να κάνουν και το δικό τους παιδί.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί, ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν νιώθεις τόση αγάπη, είσαι διατεθειμένος να εγκαταλείψεις τα πάντα για αυτή. Πρέπει να αγωνιστείς», λέει η 51χρονη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top