Πέντε ώρες χρειάστηκαν για να απεγκλωβίσουν τα χεράκια ενός 4χρονου από αυτόματο πωλητή!

Λαχταριστά τα μπισκότα...αλλά δεν είχε ξαναδεί ούτε χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο μηχάνημα

Πέντε ώρες χρειάστηκαν για να απεγκλωβίσουν τα χεράκια ενός 4χρονου από αυτόματο πωλητή!

​Φαίνεται πως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που είδε αυτόματο πωλητή και η παιδική περιέργεια… έβαλε το 4χρονο αγοράκι σε μεγάλη περιπέτεια!

Τα μπισκότα ήταν πολύ λαχταριστά κι έτσι προσπάθησε να πάρει μερικά από τον αυτόματο πωλητή του ξενοδοχείου στη Μελβούρνη, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Όμως τα χεράκια του παγιδεύτηκαν από τον αντικλεπτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, ο πατέρας του μικρού Λίο, Άαρον Σόρτχάουζ σχολίασε στο τηλεοπτικό δίκτυο “7 News”: «Μένουμε στο Arnhem Land, στη βόρεια περιφέρεια και δε νομίζω να έχει ξαναδεί ποτέ του αυτόματο πωλητή, οπότε όταν είδε τα μπισκότα τον πλησίασε».

Οι διασώστες και οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στο ξενοδοχείο, τόνισαν πως ήταν ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, καθώς το παιδί είχε τρομοκρατηθεί.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ωρών, που διήρκεσε ο απεγκλωβισμός του μικρού Λίο, οι διασώστες προσπαθούσαν να τον απασχολήσουν δείχνοντας του κινούμενα σχέδια στα κινητά τους και δίνοντάς του παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά, χρειάστηκε να του χορηγήσουν και ηρεμιστικά, καθώς ο τετράχρονος ήταν εξαιρετικά φοβισμένος.

Ο πατέρας του Λίο, φάνηκε ανακουφισμένος μετ�� το τέλος του απεγκλωβισμού, ενώ τόνισε πως: «Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να ταλαιπωρείται για πεντέμισι ώρες».

Ο μικρός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό του, αλλά η κατάστασή του κρίθηκε σταθερή.

πηγή: Daily mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top