ΣΑΛΟΣ με το tweet του Ζαν-Μαρί Λεπέν: «Ο Θεός να φυλάει τον Ντόναλντ Τραμπ»

«Εάν ήμουν Αμερικανός, θα τον ψήφιζα»

ΣΑΛΟΣ με το tweet του Ζαν-Μαρί Λεπέν: «Ο Θεός να φυλάει τον Ντόναλντ Τραμπ»
Φανατικός «θαυμαστής» του Αμερικανού μεγιστάνα, Ντόναλντ Τραμπ κι υπέρ της υποψηφιότητάς του, φαίνεται πως είναι ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου. Αυτό τουλάχιστον «μαρτυρά» πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας, τάχθηκε δημόσια υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί το τρέχον διάστημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

ρυθκρτθκετθκ.jpg

«Εάν ήμουν Αμερικανός, θα ψήφιζα τον Ντόναλντ Τραμπ... ο Θεός να τον φυλάει!», έγραψε στον Twitter ο 87χρονος ευρωβουλευτής και συνιδρυτής του FN.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, φαβορί στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων, έχει κάνει πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις, για τη μετανάστευση όπως και για το Ισλάμ.

Μια από τις προτάσεις του που είχαν προκαλέσει τον μεγαλύτερο θόρυβο ήταν αυτή που προέβλεπε την επιβολή μιας «προσωρινής» απαγόρευσης στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν πάλι, έχει καταδικαστεί επανειλημμένα για αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις και εκπαραθυρώθηκε από το FN πέρυσι με πρωτοβουλία της ίδιας του της κόρης, της Μαρίν Λεπέν, αφού επανέλαβε την άποψή του πως το Ολοκαύτωμα ήταν «λεπτομέρεια της ιστορίας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top