Μετά την EasyJet… ίδρυσε την easyfood! Ο Κύπριος επιχειρηματίας πουλά όλα τα τρόφιμα 32 λεπτά

Nέα πάμφθηνα σούπερ μάρκετ κάνουν την εμφάνιση τους στο Λονδίνο

Μετά την EasyJet… ίδρυσε την easyfood! Ο Κύπριος επιχειρηματίας πουλά όλα τα τρόφιμα 32 λεπτά

​Μετά την Easyjet, την οικονομική αεροπορική εταιρία, ο Kύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου ίδρυσε την Easyfood… παρέχοντας πολύ οικονομικά προϊόντα διατροφής.

Όπως είπε ο ίδιος, εμπνεύστηκε το νέο του εγχείρημα από τις τράπεζες τροφίμων στην Ελλάδα.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν τα πάντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι πελάτες θα βρουν ζάχαρη, τσάι, ρύζι, ζυμαρικά, κονσέρβες, τσάι, κέτσαπ και μια σειρά από άλλα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

«Δεν υπάρχουν ακριβές μάρκες, μόνο φαγητό σε προσιτές τιμές» είναι το μότο που έρχεται να λανσάρει τα νέα σούπερ ��άρκετ.

Σημειώνεται ότι τα 32 λεπτά είναι τιμή γνωριμίας για τον Φεβρουάριο.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο Park Royal, βορειοδυτικά του Λονδίνου, και δίπλα στο άλλο του επιχειρηματικό εγχείρημα, το easyBus.

«Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος το brand Easy να εξυπηρετήσει με το μικρότερο κόστος. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου στη διανομή δωρεάν τροφίμων στην Ελλάδα και τ��ν Κύπρο, είναι ακόμα μια εμπορική προσπάθεια να πωληθούν βασικά προϊόντα στην τιμή των 32 λεπτών (25p) για τους μη προνομιούχους στην περιοχή Royal Park» δήλωσε ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

Τα καταστήματα της easyFoodstore, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, θα ανοιχτούν στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top